Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Ha lenyelem a saját spermám az milyen ízű? Egyáltalán egészségtelen? Édes ízű ondót szeretnék!

Az ondó lenyelése mennyire egészségtelen vagy egészséges tök mind1. A barátnőmmel megegyeztünk, hogy lenyeli a spermámat, ha előtte én is lenyelem a saját spermámat. Elég faramuci helyzet, de kénytelen vagyok megtenni, mert nagyon szeretném, ha ezentúl lenyelné a spermámat. A félelmem ebből következik, hogy egyáltalán egészségtelen ha a SAJÁT spermámat nyelem le? A másik, hogy igazándiból szeretném, ha édeskés, cukor ízű lenne az ondóm, hogy könnyebben tudjam lenyelni majd, erről olvastam hogy lehet cukrozni ha olyat eszel. Azt is olvastam, hogy a nikotin állítólag savanyítja a sperma ízét, pont ezért még a cigiről is leszoktam 3 napja, hogy ne legyen savanyú az ondóm. Szóval elég komolyan veszem a történetet, de távsegítségre lenne szökségem mielőbb. Még egyszer ami nagyon fontos kérdés, hogy mivel ízesítem, cukrozom a spermát és hogy a lenyelése a saját spermának egészségese

Indította: Osis majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

füzesitimi: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
Gratulálok ahhoz, hogy még képes vagy bíztatni is...

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

füzesitimi: Az az igazság, hogy 29 évesen már kevés dolgon tudok meglepődni, főleg a "mai fiatalok" szexhez való viszonyán nem. Ez mégis hogy jött? Ilyne orbitális hülyeség hogy jut eszébe valakinek? Gondolom tini vagy még, de ez sem mentesít az alól, hogy mennyire beteg és mennyire zakkant az amit írsz. Hogy merült ez egyáltalán fel? Most már kíváncsivá tettél, kérlek írd már le, hogy ez egyáltalán hogyan jutott eszetekbe?

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Az vagy amit eszel tartja a mondás amúgy tökéletesen helyesen. Az étkezés tényleg befolyásolja a tested párolgásának szagát/illatát :) vagy vizeletet milyenségét és bizony az ondód összetételét, így az ízét is. "Cukrozni" nehezen fogod a spermádat, de ha például ananászt vagy csokoládét eszel szex előtt legalább 12 órával, akkor vélhetően édesebb ízű lesz a spermád anélkül, persze ha nem eszel túl sok zöldséget, nem dohányoztál előtte és nem ettél sok húst. A sok hús evés is bizony savanyítja a sperma ízét..

0 1

Hasonló kérdések

Férfi szex

Minden a férfi szexualitásról. Merevedési problémák, érzelmi problémák, párkapcsolati szerepek. Kérdezz bátran! Ne feledd, nem az a férfiatlan akinek problémái vannak hanem az aki nem néz velük szembe!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!