Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Multiorgazmus valóban létezik a nőknél?

Az lenne a tiszteletteljes kérdésem a hölgyekhez, hogy a multiorgazmus mint olyan tényleg létezik-e vagy csak legenda. A jelenlegi barátnőm azt mondja, hogy egy együttlét során 7-8 orgazmusa is van, amikor velem van, pedig korábban csak 1-2 alkalommal vagy annyiszor se tudott eljutni a csúcsra a korábbi barátaival. Nem gondolom magam rossznak, de azért nem hiszem, hogy egy genetikai csúcs bika lennék, szóval nem hiszem, hogy a saját szexuális technikám ennyivel jobb lenne mint más férfi tásaimnak. Ezidáig nem találkoztam olyan nővel, akinek multiorgazmusa lett volna, max 1-2 egy alkalommal, ezért vagyok kicsit pesszimista ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Csajok most őszintén létezik vagy sem a multiorgazmus?

Indította: Stex több, mint 4 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 4 évvel ezelőtt

Intima: Lehet, hogy csak az én barátnőim rendelkeznek szuperképességgel, de az biztos, hogy nálunk bizony létezik multiorgazmus. A 8 orgazmus se inreális amúgy, simán lehet...sőtt, akár több is, attól függ mennyi idő alatt és milyen intenzitással. Nálam általában 2-6-ig terjed a skála, de az én koromban már nem szoktam orákig tartó akrobata mutatványokba belebocsájtkozni. A válaszom az, hogy persze, lehetséges.

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#1

több, mint 4 évvel ezelőtt

füzesitimi: Hopp, ez pont most érkezett és én már itt is vagyok :PPPPpp Azért a 7-8 db az kicsit túlzásnak tűnik szivem.... de tény, hogy egymás után több is lehet nekünk és ez így nagyon jó :* :PPp...

Szóval tény, hogy egy nőnek valóban több orgazmusa is lehet egymás után. Szóval ez nem kamu, és valóban, nem hiszem, hogy a Te képességeiden múlik, inkább a lány szerencsés :PP

0 0

Hasonló kérdések

Férfi szex

Minden a férfi szexualitásról. Merevedési problémák, érzelmi problémák, párkapcsolati szerepek. Kérdezz bátran! Ne feledd, nem az a férfiatlan akinek problémái vannak hanem az aki nem néz velük szembe!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!