Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Hogyan tudnám megvalósítani, hogy egyszerre két nővel feküdhessek le?

Mint -gondolom- a legtöbb férfit, engem is iszonyúan izgat, hogy egyszerre két nővel szeretkezhessek egyszerre. Azt már sokszor sikerült megvalósítani, hogy egyetlen nap leforgása alatt két külön nővel is lefeküdjek, viszont ez azért nagyban más. Kérdés, hogy ezt hogyan tudnám megvalósítani, hol - hogyan tudom elérni. Bevallom fizetni nem szívesen fizetnék érte.

Indította: andras321 majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: vagy tegyél be egy jó videófilmet és nyúljál magadhoz :)

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: A fizetést nehéz lesz kiiktatni, de ha megpróbálsz szex társkeresőket is akkor sikerülhet, de ott is számos örömlány dolgozik, vigyázz velük.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Menjél fel a netre, van rengeteg szex kapcsolatra szakosodott oldal, ott mazsolázhatsz. De ha valaki ennyire hülye kérdést tesz fel, az először csak 1 nővel kezdjen, az is kifacsarja neked rendesen mint a narancsfacsaró gép a narancsot. :)

0 1

Hasonló kérdések

Férfi szex

Minden a férfi szexualitásról. Merevedési problémák, érzelmi problémák, párkapcsolati szerepek. Kérdezz bátran! Ne feledd, nem az a férfiatlan akinek problémái vannak hanem az aki nem néz velük szembe!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!