Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Nincs igazi erekcióm már 1 hónapja! Lehet, hogy impotens lettem??

Az elmúlt 1 hónapban nem volt erekcióm, pedig egy igazi szexi manöken csajjal voltam egy ágyban és mégsem működött a szerszámom. Akkor még arra gondoltam, hogy biztos azért nem mert fogyasztottunk szex előtt alkoholt is rendesen. Az egészben az a legelkeserítőbb, hogy meg sem moccant a farkam, nem akart felállni. A csajnak azt hazudtam, hogy túlságosan leittam magam, ezért csődöltem be illetve pont kapóra jött, hogy náthás is voltam, szóval erre fogtam. Aztán eltelt egy hét és ismét jött a bizonyítás ideje, amikor ismételten csődött mondott az erekcióm. Akkor pedig nem ittunk, nem voltam náthás se, nem volt semmi!!!! Mégis úgy lógott szerencsétlen mint egy élettelen kis nokedli. Szánalmas érzés volt, amely helyzetet már nem tudtam kimagyarázni. A csajon látszott, hogy mélységesen lenéz, azóta se találkoztunk, pedig egyszer hívott telefonon, de nem akartam már neki felvenni, annyira kellemetlenül éreztem magamat. Azóta eltelt 1 hónap és azt vettem észre, hogy maszturbáicó során sem olyan kemény a farkam mint ahogy korábban volt, nem tudom mi lehet, féleg, hogy impotens lettem 26 évesen.

Indította: Mex több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Ha maszturbálás közben van erekciód, akkor vélhetően egyéb esetben is lenne. Az is értékes információ lehet, hogy vajon a reggeli merevedés mennyire működik nálad, ha igen, akkor 100%, hogy nincs impotencia nálad. A leírtak alapján szerintem lelki eredetű lehet nálad az ideiglenes erekció zavar, amit akár azzal a hölgyel való rossz élmény is erősíthetett. A túlzott akárás sajnos vezethet pillanatnyi erekció zavarhoz.

0 0
Elfogadott válasz
Noni Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Noni: Haver komoly a baj! Menjél papnak!

0 1

Hasonló kérdések

Férfi szex

Minden a férfi szexualitásról. Merevedési problémák, érzelmi problémák, párkapcsolati szerepek. Kérdezz bátran! Ne feledd, nem az a férfiatlan akinek problémái vannak hanem az aki nem néz velük szembe!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!