Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A barátnőm nem foglalkozik velem, pedig mindent megteszek érte!

Már több mint 1,5 éve vagyunk együtt a csajommal, igazi nagy szerelemként indult a kapcsolatunk. Kemény és sok szex a javából, volt minden, volt olyan, hogy napi 4-5 alkalommal is szexeltünk. Most, 1,5 év után úgy érzem, hogy kezd tőlem elhidegülni. Én olyan tipusú férfi vagyok, aki nem tudja nem kimutatni az érzelmeit és szeretem a páromat megsimogatni, hozzáérni. A barátnőm viszont már nem igényli a fizikai kontaktust a részemről, ő azt mondja, hogy "majomszeretet" amit csinálok és ez sok neki. Mind emellett az együttlétek száma is rendesen leesett, most heti egyszer jó ha van szex közöttünk. Nem igazán tudom, hogy mi lehet a probléma, mivel nekem ő a legfontosabb, mindennél fontosabb, hogy boldog legyen, mindent megteszek érte. Mégis, minden nap egyre rosszabb a kapcsolatunk, egyre kevesebb az érintés, egyre dúrvábban szól rám ha közeledni próbálok felé. (utána persze elnézést kér, de ez nem változtat semmin) Mi lehet a baj a kapcsolatommal???

Indította: Sandi majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

füzesitimi: Sajnos nem minden kapcsolat tart örökké. De azt is érdemes átgondolni, hogy Te vajon tettél e eleget a barátnődért, lehet, hogy nem véletlenül hidegült el tőled. Ezt érdemes lenne átgondolni.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: Sajnos lehet, hogy tényleg egy másik nő van a dologban..gyanús valóban...

0 0
Elfogadott válasz
Stencli Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Stencli: Azt is átkéne gondolnod, hogy biztos "mindent megteszel-e érte", mert egyáltalán nem biztos, hogy amire te azt hiszed, hogy "minden", az neki is ugyanazt jelenti. Lehetséges, hogy neki nincs szüksége, nem igényli az állandó nyomulást.

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Nekem úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat már kihülőben van, az is simán lehet, hogy megcsal a leányzó. Ezen nem gondolkoztál esetleg? Ha az érintéseidet nem kivánja, az eléggé gyanús. Figyeld a csaj fokozottan, biztos látni fogsz jeleket még ami arra utal, hogy más férfival megcsal. Tuti!

0 1

Hasonló kérdések

Férfi szex

Minden a férfi szexualitásról. Merevedési problémák, érzelmi problémák, párkapcsolati szerepek. Kérdezz bátran! Ne feledd, nem az a férfiatlan akinek problémái vannak hanem az aki nem néz velük szembe!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!