Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Szűrés:
Egy oldalon kérdés jelenjen meg.

A hűség minden párkapcsolatban és házasságban kulcs fontosságú. Mindannyian elvárjuk a párunktól vagy házastársunktól, hogy maximálisan hűséges legyen hozzánk, még az érzelmi megcsalás se merülhessen fel a kapcsolatunkban. A hűtlenség azonban sajnos egy olyan jelenség amivel valamilyen formában mindannyian találkoztunk már, akár egy személyes tapasztalatunk akár a környezetünkben látottakon keresztül.

A barátom más nevét mondta ki szex közben. Megcsal??!!

A barátommal havonta két három alkalommal találkozunk, távkapcsolatban élünk, mert ő Debrecenben tanul az egyetemen én pedig Pesten. Az utolsó együttlétünk során szex közben más valakinek a nevét mondta ki, ráadásul többször is, észre se vette, hogy nem az én nevemet mormogja. A bosszantó a dologban az, hogy tudom, hogy van olyan nevű osztálytársa az egyetemen, aki alapvetően hasonlít rám alkatra, haj és szemszínre is! Nagyon féltékeny lettem, de nem mondtam még meg neki, hogy mi bánt, csak látta rajtam szex közben, hogy zavarodott lettem. Nem akartam elrontani azt a kis időt amit együtt töltünk, de most már egyre jobban idegesít a dolog, nem tudok nyugodni. Szerintetek jogos a félelmem? Miért mondaná ki más nevét szex közben ha nem arra a csajra gondolna??!!! Mi a véleményetek?

Válaszolok erre
75%

4 felhasználó szavazata alapján 75% az esélye hogy megcsalják

Indította: Panny majdnem 5 évvel ezelőtt

Konditeremben dolgozik, folyton későn ér haza, zavartan beszél, megcsal?

A barátnőm élete első munkahelye egy konditeremben van Budapesten, ahol már 3 hónapja dolgozik. Reggel 06:30-tól este 22:00-ig kell bent lennie, amivel nincs is akkora probléma. BKV-val kb 20-30 perc alatt itthon van. A bajom az, hogy az első időkben 22:30-ra mindig itt volt, viszont az utóbbi időkben, hetekben FOLYAMATOSAN 23:00-23:30 ra ér csak haza. Rettentően félek, hogy megcsal valakivel, mert bár már néhányszor voltam ott lent, de nem engedi meg, hogy átkaroljam vagy megcsókoljam a teremben, mert szerinte az nem oda illik. Ezt is elhiszem, de furi, hogy ezt csak az utóbbi időben találta ki és elmondása szerint azért késik a hazaérkezéssel, mert a takarítást is megkapta. Hát nem tudom, utána kérdezni nem merek, lemenni se akarok, mert akkor meg azt fogja érezni, hogy ellenőrizgetem őt. Szerintem nem egy megcsalós lány, de rossz érzésem van...

Válaszolok erre
67%

3 felhasználó szavazata alapján 67% az esélye hogy megcsalják

Indította: akar majdnem 5 évvel ezelőtt

Szerintem hazudik!

A csajom, akivel már 8 hónapja együtt vagyok, egy belvárosi cipőpoltban dolgozik. Minden nap 16:00-kor végez. Én az egyik nap éjszakára mentem melózni és mielőtt a munkába megyek, mindíg találkozunk, haza jön a csajszi. Hm...hát ma nem így tett, sőtt, amikor felhívtam telefonon -amikor végeznie kellett volna-, akkor dühősen kiabált velem, hogy miért kérdezem meg tőle, hogy hol van, mit ellenőrizgetem. De hát nem is ellenőriztem, csak MINDÍG hazajött eddig időben, most meg nem. Most értem haza és sík ideg vagyok, mert nincs itthon a picsa! Szerintetek?

Válaszolok erre
54%

6 felhasználó szavazata alapján 54% az esélye hogy megcsalják

Indította: Anonym több, mint 5 évvel ezelőtt

A hűtlenség olyasmi ami mindenkinek fáj aki elszenvedi, mindenkit érdekel és legfőképp mindenkinek van határozott véleménye a félrelépésről. Ha úgy érzed megcsal a párod akkor ne hezitálj, kérdezz! Írd le mi történt és a közösség megítéli, hogy csupán Te vagy túlságosan gyanakvó vagy valóban okod van arra, hogy a párod félerlépését feltételezd! Ne örlődj kétségek között, írd meg a történteket, vélt vagy valós árulkodó jeleket és bízd a többiek a helyzet elbírálását! Több szem többet lát, nincs ez másképp a hűtlenség megítélésében sem!

Hűségteszt

Úgy érzed megcsaltak? Kérd ki mások véleményét! Nyerj megerősítést vagy cáfolatot a párod hűségét illetően!


Hirdetés

Lapozz!
Első 1Utolsó
Friss cikkek
Nyilvános szex November 14.

A nyilvános szex nagyon izgalmas lehet ugyan, de a törvény bünteti! Ha mégsem tudunk ellenállni a vágyainknak, van megoldás!

A védekezés nélküli szexről November 14.

Sokan azt hiszik, hogy a megszakításos közösüléssel el lehet kerülni a nem kívánt terhességet. Nem is tévedhetnének nagyobbat!

A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!