Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!
Intim Kérdés - Ahol nincs Tabu

Az Intim Kérdést azért hoztuk létre, mert hiszünk az Internet, a közösségi média alkotó, segítő erejében és az egyetemes emberi jószándékban. Az intimitás, a szexualitás az életünk meghatározó, központi része. Rengeteg örömöt, önbizalmat, szeretet kaphatunk a szexualitástól azonban sajnos az intimitás nem kevés veszélyt is jelenthet.

A közhiedelemmel ellentétben a nemi betegségek mind a mai napig óriási problémát jelentenek a világban. A szifilisz, a HPV, a HIV, kankó, tripper és további különböző mikroorganizmusok okozta nemi betegségek hosszú sora nemcsak megkeserítheti az életünket, komoly fájdalmakat okozhat, de akár az életünkbe is kerülhet.

A nem kórokozókhoz kötődő nemi problémák szintén számos, komoly kellemetlenséget okozhatnak melyekkel foglalkoznunk kell. Továbbá az úgynevezett intim divathoz kötődő esetleges problémák is számos kellemetlenséggel járhatnak. Oda kell figyelnünk továbbá a párkapcsolati, házassági problémákra, a lélek betegségeire is melyek az intimitáshoz, érzelmekhez kötődnek.

Az Intim Kérdés intim, szexuális témájú kérdések és problémák fóruma. Egy eszköz melynek segítségével a jószándékú közösség adhat választ a diszkrét kérdéseidre. Legyen a problémád bármilyen természetű vagy témájú, párkapcsolati probléma, nemi betegség, homoszexualitáshoz kötődő kérdés, itt biztosan válaszra találsz.

Kérdezz bátran, mert aki nem kérdez az választ, megoldást sem kaphat! Az intim problémákról beszélni kell, hiszen ezek a problémák különösen kényesek és fokozottan fontos, hogy minél előbb megoldást találj! Nálunk bármilyen problémádat bátran leírhatod, legyen az nemi betegség vagy házastársi probléma! Bátornak, határozottnak kell lenned, szembe kell szálnod az életedet, a helyzetedet megkeserítő nehézségekkel!

Tartozol Önmagadnak azzal, hogy szembenézel a problémáiddal! Hidd el, mindig vannak olyanok a közeli vagy távoli környezetedben akik szívesen segítenek az intim problémád kapcsán. Ha adott esetben a közvetlen környezetedben nem találsz senkit akivel beszélhetnél akkor nyugodtan fordulhatsz az Internethez. Az Intim Kérdésen akár több ezer ember is olvashatja a kérdésedet, köztük biztosan lesz olyan aki már járt hasonló cipőben! Kérdezz és kapj választ minél előbb!

Alapítva: 2013

Üzemeltető:

Györfi András
- Szerkesztő


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!