Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szőrös lányok miért nem borotválkoznak? Miért szőrös, bajszos egy nő?

Rengeteg csinos lányt látok, aki szőrös típus, amivel nem is lenne probléma, de miért nem borotválja vagy epillálja le a karjáról, arcárol a szőrt? Az a legbosszantobb, amikor bajsza is van egy nőnek. Számomra teljesen érthetetlen, hogy egy bombázó hogy lehet ennyire igénytelen önmagával szemben, nem néz tükörbe?

Indította: Pontus majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Én kifejezetten szeretem a szőrös lányokat, de inkább azt ha az intim testrészre, puncija, hónalja, esetleg a köldökéig szőrös egy lány. Imádom a latinos csajokat!

0 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Still: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
Nekem volt egy olyan asszonykám, akinek a segglyukát is kemény, fekete szőr borította. Nem hittem el, hogy ilyen létezik, pedig tényleg nagyon dekoratív csaj volt, csak hát szőrös típus.

0 0
Elfogadott válasz
Hanna Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Hanna: Én ugyan nem vagyok szőrös típus, de nyilván én is szörteleníttetem magam intim területeken. Elég gáz a 21. században borotvát használni, kivéve ha nem direkt arra mész, hogy jó erős szörzeted legyen. Epillátor vagy gyanta sokkal célravezetőbb eszköz lehet, igaz akkor lehet, hogy kozmetikushoz is járnod kell.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Ezek a latinos csajok nagyon neccesek az biztos. Amúgy ha megborotválja a kis testét az se segít sokat, csak eseti kezelés úgymond, mert akár már aznap estére ismét ott a bajusz vagy a jó erős, szúros karszörzet. Nekem volt egy csajom, akivel már 2 éve jártam és az egyik este benyitottam hozzá a fürdőszobába, ahol dicsak ott borotválja a bajszát a csajszi. Na hát elég nagy lol, aztán a csaj elmondta, hogy napi kétszer kellett neki borotválnia a bajeszt. :))

0 0

Hasonló kérdések

Intim divat

Intim tetoválás vagy piercing esetleg egy szexi fehérnemű? Bizarr vagy perverz, erotikus játék? Bármilyen intim divattal kapcsolatos kérdésedet felteheted, nincs tabu.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!