Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Terhesen senkinek nem kellek már? Nem vagyok kívánatos!

3 hét és szülni fogok. Úgy nézek ki mint egy túlméretes görögdinnye. A mozgásom olyan mint egy suta bikáé, az emberek csak néznem, de nem mernek a szemembe nézni, mert látszik, hogy utálnak. Persze senki nem szól be nekem, mert mégis csak egy "cuki" terheske vagyok, de én már útálom az egészet és randának érzem magam. A férjem meg a szemembe vágta a minap, hogy nem kíván, szüljek meg aztán majd meglátjuk..na kösz, ez jól esett..

Indította: Terki majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Still Újonc

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Still: Nem ismerjük egymást, de megnyugtatlak a legtöbb várandós nő ezt érzi amit te. Nem kell aggódnod, hidd el, hogy senki nem utál vagy legalábbis nem utálnak jobban mint előtte. :) Komolyra fordítva a szót, attól mert várandós vagy nem fognak utálni, a férjed meg ismét kívánni fog téged, hogy ha vége van ennek a tortúrának, ebben is biztos vagyok. Sok férfi kifejezetten izgatónak és szexinek tarja ha eny nő éppen babát vár. Én is k9zéjük tartozom, így innen, ismeretlenül üzenem neked, hogy tuti szexi kismama vagy és ne keseredjál el! :)

0 0

Hasonló kérdések

Intim divat

Intim tetoválás vagy piercing esetleg egy szexi fehérnemű? Bizarr vagy perverz, erotikus játék? Bármilyen intim divattal kapcsolatos kérdésedet felteheted, nincs tabu.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!