Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Lányok a borotvált vagy szőrős fanszörzetet szeretitek? Borotvált vagy csupasz?

Lányok kérlek segítsetek abban a kérdésben, hogy mi a szexibb nektek a csupasz, borotvált fügyi vagy a szőrös, természetes, natúr fanszörzet. Hallottam már ilyet is olyat is, állítólag megint kezd visszajönni a divatba a natursita fanszörzet és egyáltalán a csupaszság elleni tiltakozás, ez igaz? Remélem igen, mert akkor nem kell borotválkoznom intim felületeken végre, mert szerintem teljesen felesleges. Nyilván valamennyire megborotválnám én is a fanszörzetemet, de csak annyira, hogy ne legyen olyan hosszú, semmiképpen sem csupaszra, ahogy most is van, mert trendi. Arra is válaszoljatok kérlek, hogy ha borotvált fanszürzetet szeretitek, akkor milyen formára pl csúcsos, köldökik, szív formákú... stb

Indította: Max majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#4

majdnem 5 évvel ezelőtt

füzesitimi: Egyértelműen a borotvált, de lehetőleg fazonra igazított. Azért 2014-ben ne legyünk már annyira igénytelenek, h szőrős farokkal támadunk...

0 0
Elfogadott válasz
Noni Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

Noni: EN a sima fazonigazítottat szeretem, de ne legyen teljesen csupasz az olyan gyerekes, nőies. Legyen rajta szőr, de legyen igazítva, nem kell "szív" meg hülye ábrákat beletenni...alapvetően én a természetes fanszörzetet szeretem kis beavatkozással. :)

0 0
Elfogadott válasz
Alida Újonc

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Alida: A csupasz farok, ami szépen megvan borotválva sokkal jobb mint a nagy szőrtengerres farok. Egyrészről orális szex közben folyton küzdeni kell a szőrzettel, hogy ne lógjon az ember szájába és hogy hozzáférhető legyen a játékos.

Az viszont fontos, hogy ne borotválja hanem inkább gyantáztassa az intim szörzetet, mert sokkal kevésbé szúr a gyanta után (itt mondjuk semennyire nem szúr) a fanszörzet mint a hétköznapi borotva után.

0 1
Elfogadott válasz
Hanna Újonc

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Hanna: Szerintem teljesen mindegy a lényeg az, hogy fickós legyen és ne törpicsek. Olyan legyen, amilyennek a természet teremtette. Ha köldökig ér a szőr akkor addig, ha csak a farok töve felett van egy pici fanszőrzet, akkor annyi.

0 1

Hasonló kérdések

Intim divat

Intim tetoválás vagy piercing esetleg egy szexi fehérnemű? Bizarr vagy perverz, erotikus játék? Bármilyen intim divattal kapcsolatos kérdésedet felteheted, nincs tabu.


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!