Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Véglegesen szőrtelenítettem a teljes testemet, de meggondoltam magam, mit tegyek???

Elég szőrös tipus vagy és 19 évesen elegem lett az állandó borotválkozásból és gyantázásból. Elmentem egy végleges szörtelenítésre, ahol leszedték az arc szörzetemet illetve az intim szörzetemet és a hátsómról és a lábamról a szört. Közben eltelt 3 év és meggondoltam magam, mert hülyén érzem magam, hogy semmi szőr kezdemény sem nő az arcomon. A csajok már cikiznek is emiatt....mit tudok tenni? van hasonló tapasztalat????

Indította: Anonym 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#4

több, mint 6 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: Ha nem elektrolízissel csináltattad akkor elég várnod. Pár év múlva ismét kinő.

0 0
Elfogadott válasz
Iris Haladó

#3

8 évvel ezelőtt

Iris: Nos, bizonyára létezik valami megoldás, ha van hajbeültetés, bizonyára más testtájon is megoldják a kérdést... A cikizős csajokkal meg ne foglalkozz :-)

0 1
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#2

8 évvel ezelőtt

ancsimacsek: ez komoly:?????

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Ezt hívják szívásnak.

0 1

Hasonló kérdések

Intim divat

Intim tetoválás vagy piercing esetleg egy szexi fehérnemű? Bizarr vagy perverz, erotikus játék? Bármilyen intim divattal kapcsolatos kérdésedet felteheted, nincs tabu.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!