Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Érdemes here piercinget csináltatnom?

Régóta gondolkodom azon, hogy csináltatok magamnak egy here piercinget. A barátnőm támogat benne, szerinte szexi lenne. Csak azt nem tudom, hogy nem lehet e valamilyen kockázata, esetleg begyulladhat, vagy vmi betegséget elkaphatokl e esetleg??? ez hüyeség?

Indította: andras321 több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#4

több, mint 6 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: Pont ugyanazok a veszélyei mint bármelyik másik piercingnek. A szervezeted nem szereti és kidobja, ha nem ügyelsz rá el is fertőződhet ami után továbbterjedhet (először a herezacskóba, majd szisztémásan az egész szervezetedbe is ami már jó eséllyel kórházi ellátást igényel - mondjuk nagyon durva esetben egy szepszis vagy endokarditisz vagy valami mégrosszabb esetében). Mindazonáltal ha betartod a piercered által mondottakat nem valószínű, hogy problémád lesz vele (általában nem szokott).
Naponta 2x saline soak (jódozatlan tengeri só vízben oldva), stb. A piercered pontosan elmondja mit kell tenned vele.
Egyébként minden beavatkozásnak - legyen az orvosi vagy piercing - megvannak ezek a kockázatai.

0 0
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Ha szeretnél akkor csinálj... nem értem miért kell ezt ország-világ előtt megkérdezned...

0 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: Ha normálisan fürdesz és rendesen minden nap akár többször megmosod a zacsit, akkor vélhetően nem lehet belőle problémád. Ami kockázatot jelent, az az, hogy esetleg elfertőződik, de a rendszeres tisztítással ezt megelőzheted.

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Nagy hülyeség, mindenhova befg akadni a zacsid haver, még akár le is szakadhat... :))) akkor lesz aztan igazán szexi...

0 2

Hasonló kérdések

Intim divat

Intim tetoválás vagy piercing esetleg egy szexi fehérnemű? Bizarr vagy perverz, erotikus játék? Bármilyen intim divattal kapcsolatos kérdésedet felteheted, nincs tabu.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!