Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Intim plasztika mennyibe kerül? Mi az ára?

Szeretném megtudni, hogy mennyibe kerül az intim plasztika és melyik klinikát ajánljátok? További kérdésem még, hogy intim műtétet a TB fizet vagy van-e olyan megoldás amivel fizeti a TB az orvosi műtétet. Sokat gondolkoztam az intim műtéten, hogy egyáltalán szükséges-e vagy sem, de végül úgy döntöttem, hogy mindenképpen szeretnék nekivágni.

Indította: Beci több, mint 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#4

majdnem 6 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: A google csodákra képes... Elés sok árat meg lehet találni vele...

0 1
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#3

több, mint 6 évvel ezelőtt

Polecat: Vannak olyan egészségügyi árajánlat összehasonlító oldalak ahol ezeket pontosan meg lehet tudni, olyanok mint az olcsobbat.hu csak kifejezetten ebben a témában, nézzél rá egy olyanra.

pc

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 6 évvel ezelőtt

Intima: Én is teljesen egyetértek az előttem szólóval. Én úgy tudom, hogy az ilyen szépészeti beavatkozásokra mint az intim plasztika nem lehet TB támogatást kapni. Bár az is lehet, hogy ha arra hivatkozol, hogy lelkileg teljesen tönkretesz és komoly komplexusokat okoz, a munkádat se tudod ellátni azért meg lóg mondjuk a kisajkad és erről kapsz egy orvosi igazolást, akkor lehet hogy támogatja a TB a műtétet.

0 0
Elfogadott válasz
Panny Újonc

#1

több, mint 6 évvel ezelőtt

Panny: Szerintem nem az a fontos, hogy a kisajkad kilóg vagy sem, a barátodnak vagy akivel intim kapcsolatot létesítesz nem ez számít szerintem. Sokkal fontosabb az, hogy igényes legyél, mintsem a plasztikai műtét...szerintem...

0 0

Hasonló kérdések

Intim divat

Intim tetoválás vagy piercing esetleg egy szexi fehérnemű? Bizarr vagy perverz, erotikus játék? Bármilyen intim divattal kapcsolatos kérdésedet felteheted, nincs tabu.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!