Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról

2014-05-20 14:36
Egyszerűbb nyáron becsajozni, bepasizni?

Egyáltalán nagyobb a motivációnk minderre? Mindegyik évszak magával tudja hozni azt a sajátos hangulatot, ami beindíthatja a másik nem megismerésének mozgatórugóit. A tél romantikájával és csendes meghitt hangulatával, a nyár dinamizmusával és erőteljességével képes megragadni ösztöneinket és érzelmi világunkat. 

Ha nyáron kilépünk az utcára, nem tudjuk elkerülni, hogy ne botoljunk bele néhány miniszoknyás szépségbe, vagy kigyúrt felsővel megáldott úriemberbe. A nyár épp ezért elsősorban szexualitásunkat ragadja meg. Erre sokféleképpen lehet reagálni, akinek e téren kisebbrendűségi érzései vannak, az szívesebben bújik el a lakás falai között, aki bátrabb és kezdeményezőképesebb, az belevág az éjszakába és akár le is vadássza a potenciális jelöltjeit. 

Naiv pszichológiai ismereteink alapján is kijelenthető, hogy nyáron a „gyors szexualitás” több ékes példájával találkozhatunk, már, ami a felelősség nélküli kapcsolatokat illeti. Ugyanígy megfogható ennek az ellenkezője is, néhányan ilyenkor akadnak rá szerelmükre egy balatoni nyaralás alkalmával, kétségtelenül ezt is magas hőfokon megélve. 

Alapvetően nem a hosszú távú kapcsolatok energetikájával bíró évszakról beszélünk akkor, ha felemlegetjük a nyarat. A magány inkább telepszik rá az emberekre akkor, ha a karácsonyi pillanataikat kell egyedül tölteniük a hideg szobában, szemközt ülve a kandalló tüzével, kutatva a lángok között megbúvó árnyakat. Ilyenkor tör elő a vágy a kapcsolódásra, intimitásra és nyugalomra. 

Természetesen nem akarok általánosítani, nincs kizárva az sem, hogy pont nyáron köttessen valaki életében egy életre szóló románc, csupán a szakasz jellegzetességeit igyekszem kiemelni. 

A nagyobb melegnek, izzadásnak, színeknek kétségtelenül vannak, mind hormonális, mind pszichés hatásai (színpszichológia), amik kifejezetten előre is mozdítják a vágyat az ismerkedésre. Érdemes ilyen értelemben kihasználni a természeti adottságokat és kezdeményezni, ebben az időszakban sokkal könnyebb ezt megtenni. Több az energiánk és a nyitottságunk is nagyobb egy kalandra, vagy szimplán csak pár új élményre. 

Forrás:

www.randidoctor.hu

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!