Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a dolguk? II. rész

2014-07-01 13:42
Előző írásomban azt boncolgattam, hogy miben van könnyebb, vagy nehezebb dolga egy homoszexuális társkeresőnek abban az esetben, ha párt szeretne találni. 

A következő kifejtésre érdemes téma annak vizsgálata során jutott eszembe, hogy mennyire korlátozódik a homoszexualitás az ágyjelenetekre, illetve terjed ki a hétköznapok életvitelére. Én hiszek abban, hogy egy homoszexuális együttlét is lehet teljes, beleértve annak érzelmi és szexuális aspektusait. 

Amiről itt írok, az kicsit más kérdéskört érint. Egy heteroszexuális párt meglátni sétálás közben, kéz a kézben általában nem indukál semmilyen ellenállást, megvetést, vagy csodálkozást, ami kiülhetne az arcunkra. De ritkán tapasztaljuk, hogy két férfi egymásba karolva, romantikus összetartozásukat nyíltan kifejezve képviselteti magát fényes nappal. Az intimitás kétségtelenül nem tartozik a külvilágra, de ennek egy része az is, hogy mások előtt is kitartunk a párunk mellett, legyen szó egyszerű sétáról, vagy akár valamilyen komolyabb konfliktusról.  

Zavarodottsággal járhat egyik pillanatban még meghitten társalogni szerelmünkkel az otthon melegében, majd az utcára kilépve oldani ezen a köteléken és szimpla mosollyal az arcon lépdelni a kövezeten. Mindezzel arra próbálok rámutatni, hogy annak, aki nemi érdeklődését tekintve nem egyezik meg az „általánosan elfogadottal” a téren is kihívások elé néz, hogy a kapcsolatra jellemző közelségét-távolságot hogyan manageli. Nyilván mindez megbeszélés kérdése, attól még szokatlan lehet a megélése. 

Mindebből kiindulva felmerülhet bennünk az is, hogy az előbb leírtakat mennyire veszik figyelembe a homoszexuális társkeresők? Belekalkulálják e a keresésbe? Mennyire hat ez gátló erőként, ha a társtalálási színskála maximális szélességének felfedezésére irányuló motivációt próbáljuk górcső alá venni? Vagy inkább erősíti ezeknek az embereknek a motívumait? Érdekes kutatási anyagot lehetne készíteni a terület részletes vizsgálatával.

Forrás:
www.randidoctor.hu

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!