Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Miért sikeresek a swinger klubok?

2014-08-14 13:41
Törhetünk pálcát a swingerek gátlástalannak tűnő, ösztönös világa előtt, vagy tarthatjuk az ezt a szolgáltatást igénybe vevő embertársainkat elfajzott, elvnélküli népségnek, a fókusz megtartása végett most mégse tegyük. Morális vita helyett azt a kérdést gondolnám át jobban, hogy miért nőtte ki magát az a társadalmi jelenség, amely jelenségből fakadóan a swinger klubok egy létező igényre reagálni tudnak és kielégítik ügyfeleiket a szó valós és átvitt értelmében egyaránt. 

Nagyon sok gátlásos emberrel találkozom manapság. Gátlásosnak lenni azt jelenti, mikor valaki szégyenkezik a vágyai, vagy megélései miatt és ezeket igyekszik elfedni a külvilág előtt. Azt tapasztalom, hogy gyakran nem hogy a másiknak, de még magunknak sem merjük bevallani hogy, mit kívánunk, vagy mi az, ami régóta mozgatja a fantáziánkat. A swingerek egy legitim, vagy legitimnek tűnő környezetet biztosítanak a látogatóknak, azt az érzetet keltik, hogy ott végre félredobhatjuk a társadalmi korlátokat és elvárásokat és szabadon kiélhetjük a bennünk feszülő energiákat és szexuális impulzusokat. 

Etikettet is nyújtanak a résztvevőknek (udvariasság az ismerkedéskor, a „nem” elfogadása, szobák használati előírásai, stb.), amivel szalonképessé teszik az előbbiek létjogosultságát és a megbotránkozás durva tapasztalata helyett kényelmes és komfortos aurával töltik be az atmoszférát, mely aura a kulturáltság látszatával elfedheti azt a féktelen hedonizmust, ami valójában a színfalak mögött zajlik. Az emberek azzal a hittel válhatnak állattá, hogy közben úgy gondolják civilizáltan viselkednek. Nem tagadom a szexualitásban helye is van ennek, csak nem mindegy, hogy ez kire tartozik. Két emberre, esetleg háromra, vagy egy méretes 
közönségre?

Az élvezetek mértéktelen hajkurászása, ami jórészt a világ lakóinak frusztrációszintjéből fakad, nagyon sokféle variáción keresztül gyakorolható. Azt gondolom a swinger klub erről az oldalról nézve nem különbözik túlságosan attól, mint, amikor valamilyen gyorsétterembe belépve felfaljuk annak kínálatát. Az a feszültségszint, ami napról napra ér minket igényli annak a kirobbantását és a rossz minőségű szexuális életre is könnyebb orvosságot kapni egy swingerben, mint keresni valaki olyat aktuális párunk helyett, aki mellett elégedettebbek lehetünk e téren is. 

Hogy megismerhetjük e magunkat jobban, felszabadíthatjuk e belső lényünket azáltal, hogy swingerekbe járunk? Azért gondolom, hogy nem, mert a szabadság alapja pontosan a függőségektől mentes és mértéktartással párosuló életmódból fakad, ahol az élvezetek az emberi kapcsolatok csúcsát nem pedig alapját jelentik. Az önmegismerésre ugyanez igaz, többet azáltal fogunk megtudni magunkról, hogy a felszíni rétegek mögé nézve, hiányainkat elviselve megélünk olyan élményeket, amik felhívják a figyelmünket arra, hogy sokkal többek vagyunk a puszta vágyainknál. 

Természetesen a fogyasztás nem erre a logikára épül. Talán abban segíthetnek a swingerek, hogy az időlegesen stresszes pillanatainkat egy biológiailag viszonylag egészséges kikapcsolódási formával oldják, de a személyiség tartós épüléséhez hosszú távon nem igen hiszem, hogy komolyabban hozzájárulnak.

Forrás:

www.randidoctor.hu

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!