Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szexi a leszbikusság?

2014-07-16 13:19
Fiatal srácok és középkorú férfiak szokták mesélni nekem, hogy számukra kívánatos, ha két nő akár egy erotikus filmben, akár a való életben csókolózik, vagy más formában szexuális kontaktusba kerül egymással. Gyakran ilyen tartalmú szexuális fantáziákat alkotnak és partnerként kezelik azokat a csajokat, akik vonzalmat éreznek azonos nemtársaik iránt. 

Fordítva ez sokkal kevésbé van így, a társadalom felnagyítja, és általában negatívan bélyegzi a hímek közötti homoszexualitást. Szitokszók regimentje áll rendelkezésünkre, amivel leginkább a férfiak illetik azokat a szintén XY kromoszómával rendelkező „kollégáikat”, akik magánéletük miatt elütnek az átlagtól. Szemben a hölgyekkel, az ő hasonló tevékenységüket nem egyszer kifejezett vehemenciával preferálják. 

Miért van ez így? Álljon itt most három magyarázat. Az a kifinomult eszköztár, amivel az érzékiség területén a hölgyek bírnak, műszeri pontossággal képes ráhangolódni a férfiak ösztönvilágára és mozgatni azokat a pszichés rugókat, tartalmakat, amikről esetleg addig nem is tudtak, vagy érdektelenségükből fakadóan gondolni sem mertek rá. A hölgyek alkalmasabbak az erotika formába öntésére és játékossággal, művésziességgel képesek mindebből izgalmas forgatókönyveket teremteni. 

Ok lehet még az is, hogy a pasik általánosan véve is jobban „izgulnak” azokra a szituációkra, amikor akár egyszerre két vagy három nő felett is hatást tudnak gyakorolni, ilyen helyzetbe kerülve könnyen kielégülhet az a vágyuk, mely hatalomérzettől táplálva a változatosságban sütkérezve törhet felszínre egyszerre akár két (vagy megjegyzem több) nő kebleit simogatva. Ha ezek a hölgyek akár még versengenek is a kegyeiért, ez kiváltképp fokozhatja feltüzeltségét. 

A tevékenységek keveredése is indok lehet arra, hogy sok férfi nem ellenkezne akkor, ha két nő rohamozná meg, ugyanis a klasszikus szexet vizsgálva két ember matematikailag is kevesebb változatban „szeretheti” egymást, mint három, így a kombinációk széles tárházára tekintve, szerintem elmondható, hogy ez is megnövelheti maszkulin vendégeink „étvágyát”. 

Forrás: 

www.randidoctor.hu

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!