Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szexi a leszbikusság?

2014-07-16 13:19
Fiatal srácok és középkorú férfiak szokták mesélni nekem, hogy számukra kívánatos, ha két nő akár egy erotikus filmben, akár a való életben csókolózik, vagy más formában szexuális kontaktusba kerül egymással. Gyakran ilyen tartalmú szexuális fantáziákat alkotnak és partnerként kezelik azokat a csajokat, akik vonzalmat éreznek azonos nemtársaik iránt. 

Fordítva ez sokkal kevésbé van így, a társadalom felnagyítja, és általában negatívan bélyegzi a hímek közötti homoszexualitást. Szitokszók regimentje áll rendelkezésünkre, amivel leginkább a férfiak illetik azokat a szintén XY kromoszómával rendelkező „kollégáikat”, akik magánéletük miatt elütnek az átlagtól. Szemben a hölgyekkel, az ő hasonló tevékenységüket nem egyszer kifejezett vehemenciával preferálják. 

Miért van ez így? Álljon itt most három magyarázat. Az a kifinomult eszköztár, amivel az érzékiség területén a hölgyek bírnak, műszeri pontossággal képes ráhangolódni a férfiak ösztönvilágára és mozgatni azokat a pszichés rugókat, tartalmakat, amikről esetleg addig nem is tudtak, vagy érdektelenségükből fakadóan gondolni sem mertek rá. A hölgyek alkalmasabbak az erotika formába öntésére és játékossággal, művésziességgel képesek mindebből izgalmas forgatókönyveket teremteni. 

Ok lehet még az is, hogy a pasik általánosan véve is jobban „izgulnak” azokra a szituációkra, amikor akár egyszerre két vagy három nő felett is hatást tudnak gyakorolni, ilyen helyzetbe kerülve könnyen kielégülhet az a vágyuk, mely hatalomérzettől táplálva a változatosságban sütkérezve törhet felszínre egyszerre akár két (vagy megjegyzem több) nő kebleit simogatva. Ha ezek a hölgyek akár még versengenek is a kegyeiért, ez kiváltképp fokozhatja feltüzeltségét. 

A tevékenységek keveredése is indok lehet arra, hogy sok férfi nem ellenkezne akkor, ha két nő rohamozná meg, ugyanis a klasszikus szexet vizsgálva két ember matematikailag is kevesebb változatban „szeretheti” egymást, mint három, így a kombinációk széles tárházára tekintve, szerintem elmondható, hogy ez is megnövelheti maszkulin vendégeink „étvágyát”. 

Forrás: 

www.randidoctor.hu

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!