Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szexjátékok karácsonyra

2018-11-16 17:08
Fiatal párok számára remek ajándék lehet egy szexjáték, a szexjáték webshopok kínálatát áttekintve úgy tűnik, a választék szinte végtelen. Választhatunk vibrátorok, gésa-golyók, szexhinták és számos további lehetőség közül.

Bár a karácsony, mint a szeretet ünnepe nehezen összeegyeztethető a szexualitással, a mai világban már nem feltétlenül okoz megbotránkozást, ha egy szexjátékot adunk valakinek karácsony alkalmából.

Arra persze azért ügyeljünk, hogy ne a család előtt adjuk át a párunknak azt a dildót, amit karácsonyra vettünk számára. Viszont ha édeskettesben vagyunk, akkor bátran átadhatjuk akár ezeket a pajzán ajándékokat is.

Vehetünk akár jelmezeket is, nagy divat ma a beöltözés fétise. Ha nem szeretnénk beöltözni, akkor tengernyi egyéb szexjáték közül választhatunk, ilyenek például a különböző bilincsek is. 

Vannak klasszikus, fém bilincsek, de kaphatunk kevésbé erős anyagból készült, netán rózsaszín bolyhokkal tarkítottat is. Legyünk kreatívak, nézzünk körül alaposan a különböző szexjáték webshopokban, vagy akár a klasszikus szexshopokban is. Az Intim Kérdés előre is boldog karácsonyt kíván mindenkinek, bár addig még úgyis sokszor jelentkezünk!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be!


Hozzászólások:


Hirdetés

Friss cikkek
10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Ha folyton a szexen agyalsz... November 16.

Ha úgy érzed, hogy egész nap csak a szexen jár az agyad, bemutatunk néhány egyszerű és egészséges trükköt, amivel csökkentheted a ...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!