Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Aranyér kialakulásának mi az oka?

33 éves vagyok, elsőnek 2 évvel ezelőtt jött ki az aranyerem és most két év elteltével ismét előjött. Nem tudom az aranyér kialakulásának az okát, mivel semmilyen erőlködést nem csináltam, nem sportolok, nincs székrekedésem, nem stresszelek. Most már egy hete elképesztő fájdalmaim vannak, a székelés is nagyon fájdalmas, de még ülni se nagyon tudok a munkahelyemen olyan szinten fáj az ánuszom. Tudtok mondani néhány ötletet, hogy mivel szüntethető meg illetve kezelhető az aranyér hatékonyan? Mitől alakul ki? Mi az oka ennek a borzalmas dolognak?

Indította: Pimpi majdnem 3 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

majdnem 3 évvel ezelőtt

Intima: Az aranyeret nehezebb esetben műtétileg, orvosi beavatkozással tudod kezelni vagy "házilag", kenőcsög és egyéb gyógyító szerekkel tudok kezelni. A műtétet csak végszükség esetén javaslom, általában néhány nap alatt kitudod magad kúrálni.

Számomra bevált anyagok a Hialuronsav és egyéb gyógynövények valamint a Proktis-M végbélkúp, aminek igaz, hogy kellemetlen a feltolása, de nagyon hatékony.

A Herba Goldnak van még az aktív balzsam nevű kenőcse, ami a boltban kb. 5.000 forint és elképesző hatékonysággal "dolgozik" a kenőcs, nekem 3 nap alatt gyakorlatulag teljesen megszüntette a tüneteket.

Hogy mi számodra a legmegfelelőbb kezelési módszer az nagyban függ az alkatodtól, tehát nem feltétlen mindenkinek ugyanaz a leghatékonyabb módszer.

A kúpban az nagy előny a többivel szemben, hogy tartalmaz fájdalomcsillapítot, így ha elviselhetetlen a fájdalom az aranyér miatt, akkor inkább a kúpot javaslom, de kaz aktív balzsam kenőcsöt is kenheted rá mellette.

0 0

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!