Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Dupla behatolás után vannak hüvelyi fájdalmaim

Sziasztok, ahogy látom sok előttem szóló, én is picit szégyellem a problémámat... Pár hete részt vettem egy házibuliban amit a volt barátom rendezett. Mondanom sem kell, sokat ittunk, nagyon sokat. A dolog addig fajult, hogy hirtelen azt vettem észre, hogy a volt barátom és egy idióta barátja gyömöszölnek egy félreeső szobában. Nem mondom, izgalmas volt, bár sajnos nem volt már sok kontrollom. Orális szex és aktusok egymásutánja után valamelyiküknek az a hülye ötlete támadt, hogy próbáljuk ki a dupla behatolást, punciba. Érdekes volt, kicsit fájdalmas de aztán mégis nagyon jó. Viszont a dolog után, nem is másnap még hanem az azt követő napon elkezdett fájni, sajogni a puncim és azóta is érzem. Elváltozást nem látok, nem hiszem, hogy elkaptam volna valamit, egyszerűen szerintem a fizikai megterheléstől fáj. Nem tudom mit tegyek, nem szívesen mennék el ezzel nőgyógyászhoz...

Indította: andika több, mint 4 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#2

majdnem 4 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: Ha csak a fizikai igénybevétel az elmúlik pár nap alatt. Ha mégsem menj orvoshoz.
Polecat: ki vagy Te, hogy megítéld amit más tesz az minek minősül? Maximum a saját értékrendszered szerint szerint lehet saját véleményed de az önmagában a másikat biztos nem minősíti...

0 0
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#1

több, mint 4 évvel ezelőtt

Polecat: hallod-e... erre nem tudok mit mondani, ez szánalmas. és nem, nem csak az irigység beszél belőlem. egyszerűen nem is értem. nem tartom magam egy túlzottan prűd embernek, de szerintem ez egyszerűen elképesztő. miért csinálsz ilyeneket? mert ha még tök józanon meghozod ezt a döntést mert neked ez így jó akkor azt mondom, hogy ok... de így... segg részegen? kontroll nélkül? miért?

0 0

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Nyilvános szex November 14.

A nyilvános szex nagyon izgalmas lehet ugyan, de a törvény bünteti! Ha mégsem tudunk ellenállni a vágyainknak, van megoldás!

A védekezés nélküli szexről November 14.

Sokan azt hiszik, hogy a megszakításos közösüléssel el lehet kerülni a nem kívánt terhességet. Nem is tévedhetnének nagyobbat!

A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!