Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Nagy barna anyajegy a hímvessző mellett rákot okozhat? Mi az oka?

Termetes anyajegy a pénisz mellett a faroktövénél mennyire gázos, úgy értem rákot okozhat? A gond az, hogy borotválkozás közben megvágtam az anyajegyemet megvágtam a borotvával és vérezni kezdett. Az anyajegy születésem óta ott van, a mérete nem nőtt, formája nem változott, de tényleg nagy és kb. 4 mm magas, csúcsos formájú. Két kérdés ezzel kapcsolatban az egyik, hogy rákot okoz-e a másik pedig, hogy ez mennyire egészséges, hogy ilyen nagy és csúcsos anyajegy ott van a faroktövénél.

Indította: Erno majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#4

több, mint 6 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: Menj el vele orvoshoz. Esetleg profilaktikusan távolíttasd el, esztétikailag is megéri.

0 0
Elfogadott válasz
Pontus Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Pontus: Válasz a(z) #2 hozzászólásra:
ne beszéljél már badarságokat, nem számít az évszak, nem ettől alakul vagy nem alakul ki rák a bőrön. Ez egy tévhit amiről beszélsz. A rendszeres szűrés, kontroll ami tényleg fontos, dokumentálni az anyajegyeket évről évre és ha elváltozás van pl növekedett a mérete, akkor AZONNAL BŐRGYÓGYÁSZHOZ menni!

0 0
Elfogadott válasz
akar Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

akar: Én azt olvastam, hogy nagyobb az veszélye a melanoma kialakulásának a nyári időszakban. Akkor biztos, hogy jobban oda kell figyelni a bőrön kialakult mindenféle pöttyökre. Nyilván ebben a napozás és a sok káros napsütés is szerepet játszik.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Az, hogy megsérült az anyajegyet önmagában nem akkora gond, begyógyul szépen és kész, viszont érdemes bőrgyógyásszal megvizsgáltatnod, mert nem lehet tudni, hogy az az anyajegy melanoma vagy sima anyajegy. Érdemes orvossal digitalizáltatni az anyajegyeidet amúgy is, ennek az az értelme, hogy minden évben visszalehet nézni, hogy adott kérdéses anyajegyet miképpen változott külsőre az előző évekhez képest vagy éppen nem változott.

0 0

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!