Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Sárga színű folyásom van, külföldön élek, nem tudok nőgyógyászhoz menni. Mi lehet ez?

London külvárosában élek, néhány napja sárga színű, igen kellemetlen, büdös folyásom van. Nem voltam pasival az utobbi időben, ezért nem hiszem, hogy nemi fertőzés lenne. Sajnos elég rosszul beszélek angolul, illetve az orvosi ellátást se tudom pontosan, hogy hogyan működik, ezért írtam inkább ide ezt a kérdést, hátha tud valaki segíteni. Előre is köszönöm.

Indította: Alida több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Hanna Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Hanna: Ne viccelj, azonnal menjél el orvoshoz, ha azóta se múlt el. Fertőzésről van szó, nem természetes dolog.

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Angliában erős a szociális háló, mint általában nyugat-európában. Mindenképp el kell menned orvoshoz. Rengeteg magyar él Londondan, keress rá arra, hogy londoni magyarok, ezen a vonalon elindulva biztosan el fogsz jutni valakihez aki angolukl is és magyarul is jól beszél és tud neked segítenu. Egészen biztos, hogy orvoshoz kell menned, főleg ha nem voltál pasival. Ez a terhesség egyik első jele is lehet, de ha nem volt szexuális kontaktusod akkor lehet valami egészen más. AZ is lehet, hogy teljesen ártalmatlan, de az is, hogy valami komoly.

0 0
Elfogadott válasz
Hanna Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Hanna: Biztos hogy ez egy fertőzés, más nem lehet, mielőbb menjél el dokihoz.

0 0
Elfogadott válasz
Hanna Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Hanna: Elég nagy probléma, ha nem beszélsz angolul legalább alap szinten. Egy nőgyógyásznál bárhol is vagy külföldön nem kell tudnod a nyelvet beszélni feltétlenül. Megmutatod neki a bajodat és tudni fogja, hogy mit csináljon. Szerintem ez valami fertőzés lehet.

0 0

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!