Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Terhesen az anális szex problémát jelent?

Még sohase próbáltuk, de talán most megoldást jelenthet az anális szex. 26. hetes vagyok és mivel a párom nagyon szeretné, hogy szerelmeskedjünk, ezért talán ez megoldás lehet. Nem probléma a babának? Mik a tapasztalatok? Nincs benne tapasztalatom....

Indította: Mézes majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#4

majdnem 5 évvel ezelőtt

Polecat: Miért merül ez fel egyáltalán??? Ennyire nem bírtok magatokkal? Hogy merül fel egyáltalán a terhes szex? Miért? Ezért tartunk itt, ezért ilyen a világ, mert rengeteg iszonyú felelőtlen ember van!

0 0
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

ancsimacsek: szia, szerintem a babának egyáltalán nem árthat az anális szex, de azért ez is olyasmi amit érdemes egyeztetni a nőgyógyásszal. Bár szerintem nem lehet belőle semmilyen problémád. Fontos viszont az, hogy Te mit érzel helyesnek vagy követendőnek. Ha úgy érzed, hogy ez belefér, akkor nem kell aggódnod. Hallgass a megérzéseidre!

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Potykával teljesen egyetértek, bár ha óvszert is használtok anális közösüléskor, akkor nem kaphatsz el bakteriális fertőzést. Egészséges terhesség alatt bármikor és bármennyit lehet -sőtt kell- szexelni! :)
Fontos viszont tudnod, hogy a terhesség már önmagában is hatással lehet egy esetleges aranyér kialakulására, amit az anális szex csak mégjobban kihozhat...ezt azért vedd figyelembe

0 2
Elfogadott válasz
Potyka Újonc

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Potyka: Az anális szexet pláne terhesség alatt semmiképpen nem ajánlom, mivel bakteriális fertőzés is lehetséges, ami a terhességre nagyon nincs jó hatással. Amennyiben a terhesség normális lefolyású, akkor nyugodtan lehet normál nemi életet élni. Az anya hasában lévő magzatot a magzatvíz védi illetve a nyákdugó, ami a méhnyakot zárja el a terhesség időszakában, így semmilyen kockázattal nem jár a szex. Az is természetes, ha a várandós hölgyek libidója esetleg csökken ezen időszakban és nem kivánják a közösülést. Még annyit hozzáfáznék, hogy nem ajánlom a nemi életet ebben az időszakban, ha nem normális lefolyású a terhesség, pl.: magzatvíz folyik, vérzés tapasztalható a nemiszervből, méhszáj kitágult, placenta fedi a méhszájat...ilyen esetekben érdemes orvossal is konzultálni.

0 3

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!