Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Ülve vagy állva pisiljek fiúként? Szerintem állva!

Az egész családom női tagjai, a nővérem, anyám rám szálltak, hogy a wc ülőkét hajtsam le és pisiljek ülve. Néhányszor megcsináltam az ülős dolgot, de egyszerűen idegesítő, megalázó ülve egy férfinek a wc-n és úgy pisilni. Ráadásul a nagy ülés közben persze nem tudom megfelelően kirázni a tökömet, így rendszeresen némi pisike távozott az alsógatyámba. Szóval minden férfiasságomat elakarják venni ezek a nőszemélyek és hülyének néznek! Ugye hogy egy férfinek csak állva lehet pisilne??!!

Indította: Terki több, mint 4 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#4

több, mint 4 évvel ezelőtt

andras321: Rég röhögtem annyit mint ezen a kérdésen :D Ez egyáltalán hogy is merült fel? Ha férfi vagy (úgy látom még inkább fiú), akkor bizony állva kell pisilned, akár tetszik a kiccsaládnak, akár nem. Sajnos a természet elég makacs, oka van annak, hogy miért hogyan talált ki évtízezredek alatt. Szóval szerintem szálj ezzel szépen szembe és pisilj csak állva. Ha másért nem akkor azért, mert egy idő után jön valami más hülyeség, pl. vajazd a kenyeret alulról vagy kakálj állva amivel szép lassan teljesen terrorba döntik az egész életedet és az neked nagyon lesz jó. Szóval mentsd meg magad amíg lehet, ne hallgass a hülyeségekre és állj ki önmagadért, azt is mondhatnám:

légy FÉRFI, pisilj állva :)

0 1
Elfogadott válasz
Panny Újonc

#3

több, mint 4 évvel ezelőtt

Panny: Az én barátom is ülve végzi el a kis dolgát, így szokta meg. Viszont az is igaz, hogy mesélte, hogy eleinte nehézségekkel küzdött, mert véletlenül, ha nem szorította le a szerszámát, akkor a deszka alatt bizony történt némi baleset...Érdemes oda figyelned erre. .-)

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 4 évvel ezelőtt

Intima: Szerintem pedig azzal ha ülve pisilsz egyáltalán nem veszítesz semmit sem a férfiasságodból. Nem attól leszel férfi, hogy milyen formában végzed el a vizelést. :) Ezt amúgy sem látja senki, hiszen jó esetben egyedül van az illemhelyiségben.

Ez a tisztelet és a kompromisszum képesség jele, ha azokkal akikkel együtt élsz alkalmazkodsz. Semmi ciki-t nem látok ebben, pláne nem azt, hogy bárki is hülyének nézne. Ne hallgassál olyanra aki mást mond!

0 1
Elfogadott válasz
Sandi Újonc

#1

több, mint 4 évvel ezelőtt

Sandi: Tanuljál meg normálisan pisálni kisfiam! Gondolom azért baszogat az édes jó anyád, mert mellévizelsz folyton ha állva pisálsz. Nem véletlenül szeretnének téged leültetni, mert nem tudsz célozni a szerkezettel.

Igérd meg anyukádnak, hogy megtanulsz célozni, mindíg lehajtod magad után a wc deszkát meg ilyeneket és hidd el nem lesz gond. Ülve csak a csajok pisilnek.

0 2

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!