Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Ülve vagy állva pisiljek fiúként? Szerintem állva!

Az egész családom női tagjai, a nővérem, anyám rám szálltak, hogy a wc ülőkét hajtsam le és pisiljek ülve. Néhányszor megcsináltam az ülős dolgot, de egyszerűen idegesítő, megalázó ülve egy férfinek a wc-n és úgy pisilni. Ráadásul a nagy ülés közben persze nem tudom megfelelően kirázni a tökömet, így rendszeresen némi pisike távozott az alsógatyámba. Szóval minden férfiasságomat elakarják venni ezek a nőszemélyek és hülyének néznek! Ugye hogy egy férfinek csak állva lehet pisilne??!!

Indította: Terki több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

andras321: Rég röhögtem annyit mint ezen a kérdésen :D Ez egyáltalán hogy is merült fel? Ha férfi vagy (úgy látom még inkább fiú), akkor bizony állva kell pisilned, akár tetszik a kiccsaládnak, akár nem. Sajnos a természet elég makacs, oka van annak, hogy miért hogyan talált ki évtízezredek alatt. Szóval szerintem szálj ezzel szépen szembe és pisilj csak állva. Ha másért nem akkor azért, mert egy idő után jön valami más hülyeség, pl. vajazd a kenyeret alulról vagy kakálj állva amivel szép lassan teljesen terrorba döntik az egész életedet és az neked nagyon lesz jó. Szóval mentsd meg magad amíg lehet, ne hallgass a hülyeségekre és állj ki önmagadért, azt is mondhatnám:

légy FÉRFI, pisilj állva :)

0 1
Elfogadott válasz
Panny Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Panny: Az én barátom is ülve végzi el a kis dolgát, így szokta meg. Viszont az is igaz, hogy mesélte, hogy eleinte nehézségekkel küzdött, mert véletlenül, ha nem szorította le a szerszámát, akkor a deszka alatt bizony történt némi baleset...Érdemes oda figyelned erre. .-)

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Szerintem pedig azzal ha ülve pisilsz egyáltalán nem veszítesz semmit sem a férfiasságodból. Nem attól leszel férfi, hogy milyen formában végzed el a vizelést. :) Ezt amúgy sem látja senki, hiszen jó esetben egyedül van az illemhelyiségben.

Ez a tisztelet és a kompromisszum képesség jele, ha azokkal akikkel együtt élsz alkalmazkodsz. Semmi ciki-t nem látok ebben, pláne nem azt, hogy bárki is hülyének nézne. Ne hallgassál olyanra aki mást mond!

0 1
Elfogadott válasz
Sandi Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Sandi: Tanuljál meg normálisan pisálni kisfiam! Gondolom azért baszogat az édes jó anyád, mert mellévizelsz folyton ha állva pisálsz. Nem véletlenül szeretnének téged leültetni, mert nem tudsz célozni a szerkezettel.

Igérd meg anyukádnak, hogy megtanulsz célozni, mindíg lehajtod magad után a wc deszkát meg ilyeneket és hidd el nem lesz gond. Ülve csak a csajok pisilnek.

0 2

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!