Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szülés után a nemi szerv tényleg megváltozik, más lesz a formája?

Azt hallottam, hogy szülés után a nemi szerv teljesen megváltozik, átalakul, sokkal tágabb és "elhasznált" lesz. Nem tudom ez mennyire igaz, de eléggé aggasztó. Lehetséges, hogy szerencsésebb lenne ez esetben császárral szülni és nem a stanrad módon. Szerintetek?

Indította: Monesz majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#6

majdnem 8 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Ekkore badarságot is rég hallottam. Nem, nem fog megváltozni szülés után a nemi szerved mérete, formája, alakja.

0 0
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#5

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: Hülyeség. Ha változik akkor max a kor vagy más játszik közre.

0 2
Elfogadott válasz
Oli Újonc

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

Oli: Szerintem az ismerősödnek valami más oka volt, hogy ilyen problémája alakult ki, vélhetően nem a szülés miatt történt. Ne aggódjál.

1 1
Elfogadott válasz
Monesz Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Monesz: Egy ismerősöm aki már két gyermeket szült, mondta, hogy teljesen más lett a nemiszerve, csak ezért kérdeztem...köszi amúgy a válaszokat. Egyszerűen aggódok, nem szeretnék úgy járni mint az ismerősöm.

0 2
Elfogadott válasz
Panny Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Panny: A császáros szülésnek is van nyoma, konkrétan egy életen át látszik a hasadon a vágás. A vagina nem hiszen hogy máshogyan nézne ki a szüléstől, ez inkább genetika. Ha korábban is "salátás" volt, akkor a szülés után is az lesz :). Alapvetően nem hiszem, hogy a szülés befolyásolja a külsejét, max néhány hétig lehetséges, hogy máshogyan néz ki..

1 1
Elfogadott válasz
Oli Újonc

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Oli: Monesz, ez egy elég gyakori kérdés, tévhit, hogy szülés után a női nemi szerv "elhasználódik" vagy éppen "salátásodik". Ez alapvetően nem igaz! A nemi szerv idővel szépen visszahúzódik és olyan lesz mint korábban, tökéletesen fog kinézni és működni, ne agódjál! :)

0 3

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!