Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Impotencia kezelésére van megoldás? Hatékony megoldás kéne!

Két éve súlyos merevedési zavarokkal küzdök, próbáltam már gyógyszeres kezelést, vitaminkúrát, jártam csoda doktornál is, de a helyzet ha lehet még rosszabb lett. Impotens nek érzem magam minden téren, nem érzem magam igazi férfinak. A legbosszantóbb, hogy aktus előtt van merevedésem, például egy étteremben egy lánnyal italoztunk, teljesen felizgatott a látványa is, folyamatos erős, intenzív merevedésem volt. Mégis amikor elmentünk hozzánk, akkor egyszeribe elszállt minden és nem voltam harcképes. Nem hiszem el, hogy csak én lehetek ilyen lúzer, bár az ismerőseim között mindenki csak henceg a potenciájával meg a nagy tesztoszteron szintjével, szóval remélem másnak is van hasonló tapasztalata. Valami értelmes megoldás biztos van az impotencia kezelésére.

Indította: Nino több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Lelki eredetű minden potencia zavar, nem fizikai! Szexuálpszichológussal kéne esetleg beszélned és nem mindenféle gyógyszeres kezelésre járnod.

0 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: Az impotencia kezelése mint olyan szerintem faszság, egyszerűen férfinek kell lennie!

0 0
Elfogadott válasz
Aleppo Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Aleppo: Én amiről hallottam az egy implantátum, amit beépíthetnek a hímvesszőbe, amivel szószerint felpumpálható az öcskös. Bár nem ismerek olyan embert a baráti körömben, akinek ilyene lenne, de eléggé bizarnak tűnik a story, viszont biztos hatékony, mivel fizikai a megoldás.

0 0

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!