Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Gyakori vizelési ingerem van, köhögésnél pedig csepegtetek, hogyan tudom ezt végleg megszüntetni??

Nagyon kellemetlen a szituáció, de köhögésnél vagy éppen nevetésnél gyakran előfordul, hogy elcseppen a vizeletem. Egyszerűen nem tudom visszatartani, önakaratomon kívül történik meg. Nem tudom, hogy számít-e de elég sűrűn van emellett vizelési ingerem is. Ez a borzalom kb. fél éve tart, amióta szültem. A probléma intimitása miatt nem beszéltem még erről senkinek. Ez normális? Pontosabban, biztosan nem normális, de mitől lehet? Hogyan tudom ezt megakadályozni?

Indította: Anina több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Slop Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Slop: Nem kell megijednek, mert ez egy általános probléma, az emberek legalább 20-30%-át érinti az inkontinencia. Nem mellesleg, írtad, hogy nem régiben született gyermeked, ami az inkontinencia kialakulásának esélyét erősen növeli. Ezen kívül számos tényező közrejátszhat a kialakulásában, például erős stressz, idegi állapot is. Nem írtad, hogy mennyi idős vagy, de igazándiból nem releváns, mert fiatalabbtól az egészen idős korban is kialakulhat ez a kellemetlen inger. Vannak különböző speciális tornák, gyakorlatok amik enyhíthetik a hatását valamint érdemes betétet használni, hogy ne a fehérnemün látszódjon meg a nyoma. Remélem tudtam segíteni.

0 0

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!