Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Irrigálással a nem kívánt terhesség megelőzhető?

A hüvelyöblítéssel megelőzhetem a nem kívánatos terhességet,tehát a spermát szeretném kimosni aktus után. Mennyi időn belül lehetséges megelőzni a tergességet az irrigátorral? Melyik intim zuhanyt javasoljátok, ami a leghatékonyabb? Előre is köszönöm az válaszokat

Indította: Panny több, mint 4 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Still Újonc

#4

több, mint 4 évvel ezelőtt

Still: kipróbálhatod az intim habot is, tökéletes tisztálkodásra. Az intim habban az a jó, hogy nem fertőz a későbbiekben vissza téged, elég csak a kezedbe nyomni belőle egy kis habot, amivel aztán szépen megmoshatod az intim területeket.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

több, mint 4 évvel ezelőtt

Intima: Még annyit had jegyezzek meg, hogy maga az intim zuhany sem biztos, hogy jó megoldás egyáltalán bármire. Egyelőre nincs megállapodás az orvosok között az intim zuhanyról, mert sokan azt mondják közülök, hogy igenis jó, mert a Ph értéket helyre állítja valamint bizonyos esetekben megelőzhet fertőzést és higiénikus hatása is van. Más orvosok pedig azzal érvelnek, hogy az irrigálással a nők feleslegesen avatkoznak be egy természetes tisztulási folyamatba és pont ezzel a mesterségel "erőszakos" intim zuhannyal borítják fel az amúgy természetes egyensúlyt.

Az én véleményem, hogy hetente maximum 2-3 alkalommal jó lehet használni, de túlzásba vinni se szabad a használatát. Már igen jó áron lehet kapni bárhol jó minőségű irrigátort, én a DM ben találhatót használom.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 4 évvel ezelőtt

Intima: Az irrigálás sajnos nem alkalmas terhesség megelőzésére. Az ondót akkor érdemes kitisztítanod a hüvelyből, amennyiben annak Ph értéke érzésed szerint nem megfelelő, ugyanis az ondó maga lugosít, ezért felborulhat a megfelelő érték. Ha ezt tapasztalod, akkor az irrigálással csökkented ennek a kialakulását.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 4 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Mekkora hülyeséget sikerült most leírnos vazz. A hüvelyöblítéssel hogyan lehetne már megelőzni nem kívánt terhességet? Ez alapvetően egy tisztítás csak, még az őseink próbálták az ecetes tisztítást használni aktus után, hogy megakadályozzák, hogy teherbe essenek, de ez is egy igazi tévhit volt, szóval csak sorban jöttek a babák az ecetes kezelés után. Ember, de most a 21. században vagyunk!

0 1

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!