Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Irrigálással a nem kívánt terhesség megelőzhető?

A hüvelyöblítéssel megelőzhetem a nem kívánatos terhességet,tehát a spermát szeretném kimosni aktus után. Mennyi időn belül lehetséges megelőzni a tergességet az irrigátorral? Melyik intim zuhanyt javasoljátok, ami a leghatékonyabb? Előre is köszönöm az válaszokat

Indította: Panny több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Still Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: kipróbálhatod az intim habot is, tökéletes tisztálkodásra. Az intim habban az a jó, hogy nem fertőz a későbbiekben vissza téged, elég csak a kezedbe nyomni belőle egy kis habot, amivel aztán szépen megmoshatod az intim területeket.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Még annyit had jegyezzek meg, hogy maga az intim zuhany sem biztos, hogy jó megoldás egyáltalán bármire. Egyelőre nincs megállapodás az orvosok között az intim zuhanyról, mert sokan azt mondják közülök, hogy igenis jó, mert a Ph értéket helyre állítja valamint bizonyos esetekben megelőzhet fertőzést és higiénikus hatása is van. Más orvosok pedig azzal érvelnek, hogy az irrigálással a nők feleslegesen avatkoznak be egy természetes tisztulási folyamatba és pont ezzel a mesterségel "erőszakos" intim zuhannyal borítják fel az amúgy természetes egyensúlyt.

Az én véleményem, hogy hetente maximum 2-3 alkalommal jó lehet használni, de túlzásba vinni se szabad a használatát. Már igen jó áron lehet kapni bárhol jó minőségű irrigátort, én a DM ben találhatót használom.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Az irrigálás sajnos nem alkalmas terhesség megelőzésére. Az ondót akkor érdemes kitisztítanod a hüvelyből, amennyiben annak Ph értéke érzésed szerint nem megfelelő, ugyanis az ondó maga lugosít, ezért felborulhat a megfelelő érték. Ha ezt tapasztalod, akkor az irrigálással csökkented ennek a kialakulását.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Mekkora hülyeséget sikerült most leírnos vazz. A hüvelyöblítéssel hogyan lehetne már megelőzni nem kívánt terhességet? Ez alapvetően egy tisztítás csak, még az őseink próbálták az ecetes tisztítást használni aktus után, hogy megakadályozzák, hogy teherbe essenek, de ez is egy igazi tévhit volt, szóval csak sorban jöttek a babák az ecetes kezelés után. Ember, de most a 21. században vagyunk!

0 1

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!