Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Menstruáció nem jön meg 4 hete. Mi lehet az oka?

Már negyedik hete nem érkezett meg a menstruációm és kezdek aggódni, hogy valami komolyabb probléma lehet. Mi lehet a menstruáció késésének az oka? Ugyanazt a fogamzásgátlót szedem már 4 éve és a terhességi teszter is negatív volt és korábban még nem volt a menzeszemmel zavar, probléma.

Indította: Panny több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
HobbyPiercer Újonc

#4

több, mint 6 évvel ezelőtt

HobbyPiercer: Ha nem vagy terhes táplálkozási gondok a legvalószínűbbek. Vitaminhiányos állapot is okozhat ilyet. Érdemes lenne egy vérképet csináltatnod. Emellett egyéb betegség is lehet az oka, fordulj orvoshoz.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Könnyen lehet, hogy bekaptad a legyet..:D

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Az is lehet, hogy terhes vagy. Az, hogy egy darab terhességi teszted negatív volt, az nem jelent sokat. Arra mindenképpen figyeljél, hogy ha a továbbiakban sem jön meg a havi vérzés még csúszva se, akkor 3 naponta csináljál egy tesztet. Ugyanis simán lehet, hogy terhes vagy, csak még a teszet nem mutatja ki.

Mindenképpen érdemes ha még 1 hét múlva sem jön meg a menstruációd, hogy elmenjél egy specialistához, nőgyógyászhoz, mert adott esetben lehet komolyabb nőgyógyászati problémád is.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: A menstruáció elmaradásának számos oka lehet, amiért késik. Többet közöt ilyen ok lehet az is, hogy túlhajszoltad magad esetleg a nagy nyomás, stressz is okozhatja. Kiváltó ok lehet még ha mondjuk kemény diétába kezdtél vagy a normál testsúlyodhoz képest kórosan vékony vagy.

Egyszerű oka lehet még a kimaradásnak, ha például antidepresszánsokat vagy olyan gyógyszereket szedsz...

0 1

Hasonló kérdések

Intim problémák

Bármilyen intim problémád merül fel, itt nyugodtan kérdezhetsz róla! Korai magömlés, párkapcsolati szexualitás, bármi ami intim probléma.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!