Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A gyermekem 4 évesen már maszturbál, ez normális ilyen fiatal korban?

A 4 éves kisfiam rendszeresen önkielégit az ágyában, dörzsöli magát a fekhelyéhez. Nem tudom, hogy ez mennyire tudatok nála, de elég furcsa, hogy ilyen fiatalon már maszturbál. Azt is észrevettem, hogyha észreveszi, hogy nézem, akkor egyből befejezi és úgy csinál, mintha nem csinálna semmit. Nem beszéltem még vele erről, egyáltalán azt se tudom, hogy kell-e vele erről beszélnem vagy hagyjam esetleg szóljak rá. Nem szeretnék komplexusokat okozni a fiamnak.

Indította: Elvira majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: Szerintem sem kellene e miatt aggódnod, hiszen ez természetes, lehet, hogy kicsit korainak tűnhet, de a fiúk már csak ilyenek. Fontos, h ne szidd le, mert ettől csak görcsössé válhat.

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: Nem kell aggódni, minden egészséges gyermek felfedezi a testét, mely közben arra is rájön, hogy ha bizonyos intim részekhez ér, akkor az örömet okoz neki. Nem kell vele különösebben foglalkozni, egészen addig, amíg normális mederben folyik a dolog. Ha például azt veszed észre, hogy naponta 3-4 alkalommal is magához nyúl, akkor gondolkozzál el rajta, hogy mi lehet a probléma.

Ilyen esetekben általában valamilyen stresszt próbál meg levezetni a gyermek az önkielégítéssel vagy elfojtott feszültséget. Ilyen feszültség okozója lehet például egy óvodai rossz eset, szülői veszekedés amit hallott esetleg vagy akár válás stb. Ilyen esetben érdemes specialistát felkeresni.

0 0
Elfogadott válasz
Panny Újonc

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Panny: Nem kell aggódni, ez egy tök normális folyamat. Az én kis tesóm is szokott játszani a répácskájával, szóval nem gond, ő amúgy 6 éves. Ő is a dörzsizéses megoldással csinálja. Vendégek voltak nálunk, amikor az öcsém a nappaliban éppen vacsora közben lefeküdt a földre és elkezdte magát a perzsa szőnyeghez dörzsizni. Na akkor apám nyugodt hangnemben szólt neki, hogy legyen kedves a szobájába átmenni és ott csinálni, mert ez nem másokra tartozik, csak önmagára. Szóval egy vicces eset volt. Azóta amúgy a tesóm nem csinálja mások előtt, de szerintem szokta csinálni kb 2-3 naponta...

0 1

Hasonló kérdések

Maszti

Minden a maszturbációról, akár nők, akár férfiak maszturbációhoz kötőtő kérdéseiről, problémáiról van szó!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!