Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Lombik bébi tapasztalatok?

A párommal már 2-3 éve természetes úton nem jön össze a gyerek. Voltunk nőgyógyásznál, de semmi problémát nem észlelt. Folyamatosan nyugtat, hogy előbb-utóbb sikerülni fog. 30 évesek vagyunk és félek, kicsúszunk a kórból. Nagyon aggódok, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Indította: Anonym több, mint 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Mia969b Újonc

#5

5 évvel ezelőtt

Mia969b: Szia!
Ha mielőbb gyermeket szeretnél, akkor vállalkozz a lombikbébi programra! Én már huszonévesen megtettem. 7 évig jártam orvostól orvosig, mindenhol azt hallottam, hogy semmi bajunk, legyünk türelmesek és ne akarjam annyira a terhességet, mert lehet, hogy lelki eredetű a probléma, mert hogy annyira akarom. A lombikprogramot azt hiszem, háromszor támogatja a tb. Igaz, van plusz kiadás, de nagyobb összeget átvállalják.
A Kaáli Intézetetről nekem nem olyan jó a véleményem, én is ott voltam először. Nagyon rideg volt nekem az a környezet, nem igazán kedves "alkalmazottak". A páciensek nem beszélgettek egymással, csak ültünk és vártuk a sorunkat.
Másodszorra a Dél-pesti Jáhn Ferenc Kórházban voltam, ahol azonnal sikerült, rögtön duplán. Ikrek. :) Sokkal jobban és többet foglalkoztak a pácienssel. A "sorstársak" összeismerkedtek, van akivel azóta is tartom pl. fb-on a kapcsolatot.
Sajnos akik ezt a programot csinálták a kórházban, már nincsenek ott, de a főnök dr. Forgács Vince volt, azt hiszem most a magánklinikáján tevékenykedik. Sajnos dr. Lengyel Zoltán, aki a biológusi munkákat végezte és az én orvosom is volt akkor, külföldre ment, ahol ugyanezzel foglalkozik.
Ne várj évekig, amikor van más megoldás is. Nagyon sokan járnak hasonló cipőben.
Én nagyon sok mindent kipróbáltam, voltam petevezeték-átfúváson, ittam PI-vizet, voltam természetgyógyásznál, akupunktúrára jártam, és nem volt eredmény. Ezek után döntöttem a lombikprogramról. Amiért azóta is hálás vagyok mindenkinek, aki segített ebben.
És végül, de nem utolsó sorban, lehet, hogy tényleg lelki eredetű volt a probléma, ugyanis a fiaim születését követően 7 év múlva megszületett a kislányom, aki teljesen természetes úton fogant. :)
Ha szeretnél kérdezni, add meg a privát e-mail címedet és szívesen válaszolok a kérdéseidre.

0 1
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#4

több, mint 5 évvel ezelőtt

Anonym: Válasz a(z) #3 hozzászólásra:
Nekünk is valasoltak homeopátiás kezelést, voltunk is egy professzornál valahol Pest megyében, sajnos a nevére már nem emlékszem. Az viszont biztos, hogy az prof miután egy komoly, 2-3 órás monólog elmondott nekünk a homeopátia történetéről azonnal az anyagiakra tért és helyben a 2-3 órás "tanfolyamért" 50.000 forintot elkért. Ezt követően számos homeopátiás cseppet felírt, amiért fizettünk kb. másik 50.000 forintot. Sajnos a kezelés semmit nem ért, nekem csak rossz tapasztalatom van ezzel kapcsolatban és az ismerőseimnek is.

0 1
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#3

több, mint 5 évvel ezelőtt

Anonym: Javaslok homeopátiás kezelést, ha még nem próbáltátok. Kifejezetten van homeopátis módzser meddőségre is. Több ismerősömnek ezen módszerrel sikerült gyermeket nemzenie.

0 2
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#2

több, mint 5 évvel ezelőtt

Anonym: Pandi, elég aggasztó, hogy már 2-3 éve nem sikerül a kívánt terhességet összehozni. Általában 1 éven belül összejön a gyermekáldás, amennyiben mégsem, akkor vélhetően komolyabb probléma áll a háttérben. Javaslom, hogy cseréld le a nőgyógyászodat és látogassál meg egy meddőséggel foglalkozó klinikát. Ajánlani tudom Budapesten a Kaáli klinikát vagy a János korházat. Elég jó szakemberek, orvosok dolgoznak ott. Mi a Kaáliba jártunk a férjemmel és az első beültetés után teherbe estem! Remélem sikerülni fog!

0 3
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#1

több, mint 5 évvel ezelőtt

andras321: Szia! Nálunk is volt a családba hasonló probléme, a hugom évekig próbálkozott, de sehogysem akart összejönni a gyerek! Végül ő is a lombik programhoz fordult és összejött a baba!

Szóval ne add föl, a mélyebb részleteket én nem ismerem, de biztosan tudom, hogy ez a technika működik, a lombik bébi program ténylegesen működik!!!

0 4

Hasonló kérdések

Meddőség

Meddőség, terméketlenség. Sokszor nyomasztó téma amiről beszélni kell. Beszélni kell, ugyani ma már van megoldás. Oszd meg a véleményed, olvasd el mások tapasztalatait!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!