Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Kezd rámenni a házasságom a meddőségre

Sziasztok! Azért írok ide, mert máshol nem nagyon láttam olyan fórumot vagy lehetőséget ahol erről szabadon beszélhetnék. Nagyon sok fórum van ahol a meddőségről általában beszélnek, de olyasmit nem láttam eddig ami a lelki vonatkozásokról és a hazásságra gyakorolt hatásról beszélni. Az az igazság, hogy 10 éve próbálkozunk lassan a feleségemmel és egyszerűen nem, nem és nem, nem akar összejönni a baba pedig nagyon de nagyon szeretnénk mind a ketten. Voltunk már a Káali intézetben, a János Kórház Meddőségi Központban, más magánklikákon is, de egyszerűen nem meg. A baj az, hogy a házasságunkat is kezdi kikezdeni a dolog, én személy szerint nem tudok haragudni a feleségemre, ő viszont úgy érzem, hogy haragszik rám pedig biztosan tudjuk, hogy nem az én "hibám", hogy nem jött még össze a baba. Nem tudom mitévő legyek, a baj az, hogy megbeszélni is egyre nehezebben tudjuk a problémáinkat, azokat sem amik ehhez a témához kapcsolódnak és más kérdéseket sem. Szeretem a feleségem és nem akarom, hogy tönkremenjen a házasságunk! Nem tudom hogyan oldhatnánk ezt meg, de lassan de biztosan csúszik "lefelé" a házasság, szükség lenne valamilyen megoldásra... Kérlek adjatok tanácsot, hogy mi tegyek, mondjak, stb stb. Előre is nagyon köszi!!!

Indította: farkaska333 több, mint 4 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Adriennnn Újonc

#3

4 évvel ezelőtt

Adriennnn: Sziasztok!
Az PPKE pszichológia szakán vagyok végzős hallgató, és a készülő szakdolgozatomban a meddőség témakörével foglalkozom (gyermekes és gyermektelen párok adatai egyaránt hasznosak a számomra). Ezzel kapcsolatban az alábbi linken található kérdőív kitöltésére szeretnélek megkérni benneteket:
http://www.felmeresppkema.url.ph/index.php
A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe.
A kérdőív kitöltése teljesen anonim.
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönöm! 
K. Adrienn

0 0
Elfogadott válasz
Lakatos Enikő Újonc

#2

több, mint 4 évvel ezelőtt

Lakatos Enikő: Kedves lányok,

én a meddőségi problémákat imaközösségben gyógyítom. Keressetek meg a neten, így egy református gyülekezet és egy kutatási kérdőív anyagát is megtaláljátok. Ott minden elérhetőségem fent van, várom a megkereséseteket!
Lakatos Enikő

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#1

több, mint 4 évvel ezelőtt

füzesitimi: Szia, nagyon fotnos, hogy legyen az bármilyen nehéz, de beszéljétek meg a problémáitokat, ha ez nincs meg a kapcsolatotokban akkor biztosan nagy a baj és jó eséllyel tényleg "lefelé" tart a házasság. A meddőség nagyon sokakat éint, nekem is több barátnőm is van aki ezzel szembesül, sajnos némbetegség lett vagy mi... Szóva kitartás, sok türelem és odafigyelés, legyen az bármilyen nehéz...

0 1

Hasonló kérdések

Meddőség

Meddőség, terméketlenség. Sokszor nyomasztó téma amiről beszélni kell. Beszélni kell, ugyani ma már van megoldás. Oszd meg a véleményed, olvasd el mások tapasztalatait!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!