Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Kezd rámenni a házasságom a meddőségre

Sziasztok! Azért írok ide, mert máshol nem nagyon láttam olyan fórumot vagy lehetőséget ahol erről szabadon beszélhetnék. Nagyon sok fórum van ahol a meddőségről általában beszélnek, de olyasmit nem láttam eddig ami a lelki vonatkozásokról és a hazásságra gyakorolt hatásról beszélni. Az az igazság, hogy 10 éve próbálkozunk lassan a feleségemmel és egyszerűen nem, nem és nem, nem akar összejönni a baba pedig nagyon de nagyon szeretnénk mind a ketten. Voltunk már a Káali intézetben, a János Kórház Meddőségi Központban, más magánklikákon is, de egyszerűen nem meg. A baj az, hogy a házasságunkat is kezdi kikezdeni a dolog, én személy szerint nem tudok haragudni a feleségemre, ő viszont úgy érzem, hogy haragszik rám pedig biztosan tudjuk, hogy nem az én "hibám", hogy nem jött még össze a baba. Nem tudom mitévő legyek, a baj az, hogy megbeszélni is egyre nehezebben tudjuk a problémáinkat, azokat sem amik ehhez a témához kapcsolódnak és más kérdéseket sem. Szeretem a feleségem és nem akarom, hogy tönkremenjen a házasságunk! Nem tudom hogyan oldhatnánk ezt meg, de lassan de biztosan csúszik "lefelé" a házasság, szükség lenne valamilyen megoldásra... Kérlek adjatok tanácsot, hogy mi tegyek, mondjak, stb stb. Előre is nagyon köszi!!!

Indította: farkaska333 több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Adriennnn Újonc

#3

majdnem 7 évvel ezelőtt

Adriennnn: Sziasztok!
Az PPKE pszichológia szakán vagyok végzős hallgató, és a készülő szakdolgozatomban a meddőség témakörével foglalkozom (gyermekes és gyermektelen párok adatai egyaránt hasznosak a számomra). Ezzel kapcsolatban az alábbi linken található kérdőív kitöltésére szeretnélek megkérni benneteket:
http://www.felmeresppkema.url.ph/index.php
A kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe.
A kérdőív kitöltése teljesen anonim.
Előre is nagyon-nagyon szépen köszönöm! 
K. Adrienn

0 0
Elfogadott válasz
Lakatos Enikő Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Lakatos Enikő: Kedves lányok,

én a meddőségi problémákat imaközösségben gyógyítom. Keressetek meg a neten, így egy református gyülekezet és egy kutatási kérdőív anyagát is megtaláljátok. Ott minden elérhetőségem fent van, várom a megkereséseteket!
Lakatos Enikő

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Szia, nagyon fotnos, hogy legyen az bármilyen nehéz, de beszéljétek meg a problémáitokat, ha ez nincs meg a kapcsolatotokban akkor biztosan nagy a baj és jó eséllyel tényleg "lefelé" tart a házasság. A meddőség nagyon sokakat éint, nekem is több barátnőm is van aki ezzel szembesül, sajnos némbetegség lett vagy mi... Szóva kitartás, sok türelem és odafigyelés, legyen az bármilyen nehéz...

0 1

Hasonló kérdések

Meddőség

Meddőség, terméketlenség. Sokszor nyomasztó téma amiről beszélni kell. Beszélni kell, ugyani ma már van megoldás. Oszd meg a véleményed, olvasd el mások tapasztalatait!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!