Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Milyen tapasztalatok van meddőségi klinikákkal kapcsolatban?

Mik a tapasztalatok meddőségi klinikákkal kapcsolatban? Elsősorban budapesti klinikákra vagyok kiváncsi? Szerintetek melyik a legjobb? Mik az árak?

Indította: MiniMobydick 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Mia969b Újonc

#5

8 évvel ezelőtt

Mia969b: Szia!
Keresd fel a Forgács Intézetet, dr. Forgács Vincét!
Ikerfiaim 15 évesek, akik az ő "segítségükkel" fogantak, csak akkor még a Dél-pesti Jáhn Ferenc Kórházban.
Ha bővebb kérdésed lenne, e-mail-edre válaszolok.

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#4

8 évvel ezelőtt

Anonym: A férjemmel korábban jártunk sok klinikán. Kezdtük a János korházban, Dr. Koncz vezényletével, aki tudomásom szerint a legrégebbi szaktekintély ezen a területen. Sajnos 2 évi próbálkozás után és 2 sikertelen gyógyszeres kezelés után elválltunk tőlük. A gyógyszerekre -bár államilag támogatottak- egy kúra során 150.000 forint körül fizettünk ki, plusz az orvosnak amennyit jónak látsz, persze arányosan foglalkoznak is ott veled. Nekünk például, amikor az utolsó injekciót megkaptam, onnantól számított 12 óra múlva kellett volna elvégezni a beültetést, de mikor eljött az idő, a nővérke közölte, hogy "sajnos Koncz doktor nincs bent, mert az autójával szervízben van (Lexus dzsip volt), jöjjön vissza holnap. Következő nap visszamentünk, de -mint később kideült a Kaáliban- akkor már felesleges volt elvégezni a beavatkozást, mert egyszerűen késő volt, csak ezt "elfelejtették" mondani. Utána a Kaáliba mentünk, ahol nagyon elégedettek voltunk az orvossal és úgy általában a klinika hozzáállásával, baráti hangulatával, professzionalizmusával. A történethez hozzátartozik, hogy sajnos azóta sincs babánk...

0 0
Elfogadott válasz
Maria Újonc

#3

8 évvel ezelőtt

Maria: Egy biztos, elviszik a pénzed! Egyébként a nyugalom nagyon fontos! Sokan azért nem esnek teherbe, mert teljesen ezen jár az agyuk! Egy kis nyugi, lazulás, pihenés, szerintem 50%-ban segít! Természetesen ha valami szervi vagy kémiai elváltozás van, azon csak a doki segíthet!

0 2
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#2

8 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Az egyik barátnőm is évekig próbálkozott mindhibába. MIndenfélét kipróbáltak a párjával, még mindeféle kuruzslónál is voltak. Aztán végül a Káali intézetben sikerrel jártak.

SZóval az szerintem egy jó hely, oda érdemes lehet elmenned.

Sok sikert kívánok a teherbe eséshez!

0 1
Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#1

8 évvel ezelőtt

andras321: Ez tipikusan az a téma amit nem lehet elég alaposan körbejárni! mmindenképp egyeztess olyanokkal, kérj tanácsot olyanoktól akik már jártak különböző meddőségi klinikákon és van ebben tapasztalatuk!

Értelem szerűen olyanokkal kell beszélned akik megpróbáltál és összejött, sikerült a baba!!

0 3

Hasonló kérdések

Meddőség

Meddőség, terméketlenség. Sokszor nyomasztó téma amiről beszélni kell. Beszélni kell, ugyani ma már van megoldás. Oszd meg a véleményed, olvasd el mások tapasztalatait!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!