Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Petesejt donort keresek vagy béranyát, mivel nem lehet saját gyermekem! Mik a tapasztalatok?

Teljesen elvagyok keseredve, mivel már 10 éve próbálkozunk, de azóta se estem egyszer sem teherbe. 10 éve járunk specialistákhoz, meddőségi klinikákba, már lényegében mindent kipróbáltunk, sok-sok millió forintot elköltöttünk erre az egészre és semmi. Idegileg, lelkileg és anyagilag is nagyon megvisel ez az egész. MOst azon gondolkozunk, hogy petesejt donort de ennél mégvalószínűbben inkább béranyát keresnénk. Azért inkább a béranya lenne a célszerűbb, mert a petesejt donor még nem feltétlen 100% a siker tekintetében, míg a béranya igen. A béranyával is vannak fenntartásaim, mert ha jól tudom Magyarországon ez illegális, másrészről pedig egy ismeretlen nő kitudja, hogy mennyire vigyáz a babára a terhesség során. Olyan nővel, akit az ember ismer, pedig nem szerencsés elkezdeni, azt hiszem ezt nem is kell magyarázni. Várnék olyan véleményeket, írásokat, akik ebbe a nagyon kényes és kemény területben rendelkeznek némi tapasztalattal.

Indította: akar majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Still Újonc

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Still: A béranyaság jó drágA dolog az biztos. Tudtommal legközelebb Ukrajnában legális ez a dolog, ott van egy erre szakosodott intézmény, melynek ára kb. 4 millió forinttól indul. Illegálisan is lehet találni béranyát de nem ajánlom, mert az is nagyon drága, legalább 1 millió forint és kockázatos is, hiszen nincs garancia arra, hogy születés után megkapd a gyereket illetve zsarolhatóvá válasz. Ne adjátok fel, de a béranya nem megoldás, végszükség esetén még mindig ott van az örökbefogadás is mint lehetőség.

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

füzesitimi: Átérzem a problémád ugyanis a legkedveseb unokatesóm ugyan ezen ment keresztül, ők is 8 évig próbálkoztak. Náluk végül a Káali meddőségi klinika jött be, ott hozták össze nagy nehezen a babát. Ha a meddőségi klinika nem megy, mármint az első, akkor én azért mindenképp próbálkoznék egy másik klinikánál is, az elmúlt években több is nyílt budapesten, sőt már kifjezetten meddőségi túrizmus van itthon, oroszorságból is jönnek ide. Szóval kitartás és nézzetek meg még legalább egy meddőségi klinikát. Azért nagy eltérések lehetnek a szakértelemben és a felszereltségben is gondolom én... Illetve ebben még sajnos a szerencse is egy közre játszó faktor...

0 2

Hasonló kérdések

Meddőség

Meddőség, terméketlenség. Sokszor nyomasztó téma amiről beszélni kell. Beszélni kell, ugyani ma már van megoldás. Oszd meg a véleményed, olvasd el mások tapasztalatait!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!