Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

attól tartok, hogy aides lettem

Sziasztok, 33 éves vagyok, bő tiz éve tudom magamról, hogy meleg vagyok. a múlt háten részt vettem egy bulin ahol szintén jelen volt egy szintén meleg ismerősöm akiről tudom, hogy AIDS beteg. A buli elfajult, nagyon, nagyon sokat ittunk és persze rossz vége lett köztem és az ismerős között....... ípersze nem védekeztünk, így attól tartok, hogy azóta én is aids fertőzött lettem... A kérdésem az, hogy egy meleg, fertőzött fiúval való szeretkezés után lehetek e én is fertőzött vagy ennek kicsi az esélye... előre is köszi minden jószánédkúnak a választ!

Indította: gaborka3 több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Szerintem is érdemes lenni mondjuk esetleg azonna elmenni szűrésre, ebben amúgy semmi szégyellnivaló nincs, én is voltam már, barátnőim is voltak már, sőt, meleg ismerőseim is voltak már, ami azt illeti ők elég gyakran járnak. Szóval azonnal menj el... a másik fontos dolog pedig az lenne, hogy picit próbálj meg felelősségteljesebben élni, ugyanis bocs a kifejezésért, de kurvára ráfázhatsz egy komoly fertőzéssel, szó szerint az életedbe is kerülhet..

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Érdemes lenne elmenni AIDS tesztre, számos szűrőállomás van Magyarországon (nem tudom, hogy Pesti vagy vidéki vagy), ezzel nem szabad várni, azonnal érdemes lépni. Az tény, hogy az AIDS nemi úton terjedő betegség, ami nem játék, ráadásul a lappangási ideje akár 10 évig is eltarthat, tehát évekig nem is látsz jeleket a betegségről. Mindenképpen menjél el egy szűrésre és semmiképpen ne szeretkezzél óvszer nélkül. Ha csak csúkolóztatok, akkor biztosan nem vagy AIDS-es, mivel nyállal nem terjed ez a vírus.

0 0

Hasonló kérdések

Meleg

Melegek intim problémái. Kérdések, kétségek, betegségek, homoszexualitás és társadalom.


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!