Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Apasági tesztet szeretnék csináltatni, de a volt párom, már most ellenzi!

A gyermekem még meg sem született, mindössze a 4. hónapban vagyok, de az ex párom egyszerűen lelépett, elhagyott minket. Ezzel nem feltétlenül lenne problémám, de ő kijelentette, hogy nem fog semmi tartásdíjat fizetni és nem ismeri el az apaságot sem! Ezen felül nem hajlandó apasági DNS teszten résztvenni és amúgy is "felejtsem el őt". Teljesne kétségbe vagyok esve, egyszerűen nem tudom mitévő legyek, egyedül nem fogom bírni anyagilag ez egészen biztos, teljesen kileszek szolgáltatva...van valakinek hasonló tapasztalata? Az apasági teszt hogyan működik? Előre is köszönöm a segítő válaszokat.

Indította: apostol majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#4

majdnem 8 évvel ezelőtt

füzesitimi: Én úgy tudom, hogy ha peres ügyet csinálsz belőle, akkor a bíróság kötelezheti a srácot arra, hogy megcsinálja az apasági tesztet.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: Az apasági tesztet több módon, több féleképpen lehet elvégezni. Az egyik legegyszerűbb módja, ha miután megszületett a gyermek, elmész egy speciális klinikára (dnskozpont.hu) és kb. 30-40 forintból elvégzik a tesztet. Akár még postán is elküldik számodra a szükséges eszközöket, amivel otthon is elvégezheted a tesztet nyálmintából. A vizsgálat ideje kb. 2-3 hét, viszont az anya és a gyermek mintáján túl az apáéra is szükség van mindenképpen. Ha az apa nem megy bele a vizsgálatba az egy érdekes kérdés, hogy mi történik akkor. Talán a bíróság kötelezheti őt vagy más klinika lehetséges, hogy hajszából is tud DNS mintát venni az összehasonlításhoz. Ne hallgassál a rossz hangokra, egy élő gyermek van a pocakodban, igenis védd meg, a felelőlés pedig közös, a férfi is benne volt!

0 1
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Azt az egyet nem értem kedves női kérdező, hogy milyen jogon kényszeríted bele a másik félt egy nem kívánt terhességbe, gyerekvállalásba! Nem tudom persze a részleteket, de az biztos, hogy a férfi részéről ez egy nem kívánt terhesség. Érdekes kérdés az is, hogy te valyon védekeztél-e vagy csak szövegben volt védekezés. Tudod az a szomorú, hogy rengeteg nő ezzel próbál visszaélni, hogy így fogja meg a pasit. Értém én, hogy az abortusz egy rettentő kellemetlen procedúra, de ettől még sok esetben megspórolsz mondjuk 20-30 évnyi idegeskedést, veszekedést teljesen feleslegesen. Ez mellesleg a születendő gyereknek is egy komoly stressz...gondolkozzál el ezeken is mielőtt nagyon belemész a keménykedésbe...

0 2
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: Igazi úriember lehet a barátod... Nagyon gáz, én mélyen elítélem az ilyeneket. Akár tervezett volt a baba, akár nem, neki kutya kötelessége lenne az, hogy vállalja azt, hogy ez bizony az ő felelőssége és megtesz mindent amit meg tud tenni azért, hogy minden rendben legyen.

Apasági tesztet tudsz csináltatni, de úgy gondolom, hogy csak bíróság kötelezheti erre az illetőt, tehát nem tudsz csak úgy csináltatni egy apasági tesztet, ha azt ő nem akarja megcsináltatni.

0 2

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!