Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Dubaji tapasztalatok

Sziasztok, nem éppen egy karácsonyi téma, de a helyzet az, hogy már lassan másfél éve gondolkozom azon, hogy kimenjek Dubajba. 24 éves vagyok, korábban dolgoztam lakáson, ahogy minden lány, fennt voltam a vezető oldalakon és elég keresett is voltam. Viszont egyszerű elfáradtam ennek ellenére az itthoni viszonyoktól, úgy érzem, hogy valami többre, valami másra vágyom. Nem tudom, hogy mit tegyek, mert az igazság az, hogy dubajozás témában azért sok rosszat és sok elég ijesztő témát is lehet hallani. Nyilván nem szeretnék rossz tapasztalatokat átélni, semmilyen értelemben. Hallottam már lányokról akikkel rosszul bántak, rosszul lettek kifizetve, megalázták őket és így tovább, további "kellemes" témák. Szóval szeretnék is menni a pénz nem utolsó sorban a világlátás miatt, de félek is a kockázatoktól. Van itt esetleg valaki akinek van valami tapasztalata a témában?? minden kedves és értelmes véleményt szívesen várok, előre is köszi!!

Indította: dubaj888 több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
atti Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

atti: Szerintem térj észhez és kurvagyorsan felejtsd el ezt az egész szarságot!!!

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Válasz a(z) #2 hozzászólásra:
ha megengedném hogy hozzám érsz, ugye ez fontos lenne, csak éppen nekem nincs szükségem kurvákra...

0 0
Elfogadott válasz
dubaj888 Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

dubaj888: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
Kedves vagy, különösen a megnevezésben, nyilván igazi úriember lehetsz. Az ilyeneket szoktuk páros lábbal kitenni a lakásból. Amúgy képzeld beszélek angolul és németül is.

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Először is beszélsz egyáltalán valamilyen nyelvet? Mert ha nem akkor semmiképpen ne menjén ki Dubajba mert megvezetnek majd rendesen. Az biztos, hogy a nyelvtudás fontos ebben a munkakörben is, hogy ne legyél hülyének nézve.

Nem biztos, hogy a "világlátást" pont Dubajban kezdeném mint kurva...

1 0

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!