Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Egyszerűen nem tud elélvezni a barátnőm!!!

A barátnőmmel már 3 hónapja vagyunk együtt és egyszerűen bármit csinálok nem élvez el. Orálisan is próbálkozom, legalább 10-15 perces pettinggel és mégsem tud elélvezni!!! Az együttlét átlagosan 1 órás és nem történik orgazmus a részéről. Mi lehet a baj? Hasonló tapasztalat?

Indította: Sandi több, mint 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
dubaj888 Újonc

#10

majdnem 5 évvel ezelőtt

dubaj888: Minden nő más és más, minden nőnek más és más a szexualitása. Erre a problémára egyetlen megoldás van, meg kell vele beszélni. Meg kell tudnod, h mit szeretne, mi az amire vágyik, így biztosan el fog tudni menni.

0 1
Elfogadott válasz
supervis Újonc

#9

több, mint 5 évvel ezelőtt

supervis: küld el hozzám akkor majd lesz neki

0 1
Elfogadott válasz
Coconut Újonc

#8

több, mint 5 évvel ezelőtt

Coconut: Ha nagyon nem tudod neki szóban felhozni a dolgot, próbáld meg azt, hogy a legközelebbi együttlétetek alkalmával kérd meg, hogy masztizzon előtted. Így megfigyelheted, hogy hogyan ér magához, láthatod, hogy mi esik jól neki, még ha nem is tud elélvezni, tudni fogod, hol érdemes próbálkoznod. Az előjátéknál ne csak "odalentre" koncentrálj, próbálkozz meg azzal is, hogy az első fél órában nem is érinted meg, vagy csak lágyan megsimogatod ott lent. Nem mindenkinek elég a 10-15 perces előjáték, áldozz rá több időt, hiszen az a célotok, hogy el tudja engedni magát.

Te vagy neki az első? Ha nem veled volt először szexuális élménye, az is könnyen elképzelhető, hogy az előző partnere durva volt, és emiatt a barátnőd most nem tudja elengedni magát.

0 1
Elfogadott válasz
Sandi Újonc

#7

több, mint 5 évvel ezelőtt

Sandi: Amennyi tőlem telik, megteszek mindent .-). Köszi, erőt veszek magamon és rákérdezek!

0 1
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#6

több, mint 5 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Csak azért kérdezem, mert a pasik gyakran szokták ezt mondani, hogy ők bizony mindent megteszenke.... aztán valahogy az a minden mégsem túl sok...

0 2
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#5

több, mint 5 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Biztos, hogy mindewnt megteszel azért alányért....????

0 1
Elfogadott válasz
Iris Haladó

#4

több, mint 5 évvel ezelőtt

Iris: Válasz a(z) #3 hozzászólásra:
Hm... Nos, ha valóban csak "színlel" (ez meglehetősen csúnya kifejezés, hirtelen nem jut eszembe jobb, elnézést), akkor ez azt is jelentheti, hogy vagy neki annyira fontos, hogy nem akar megbántani, és ez jó, viszont nem jó alapja egy kapcsolatnak, mert előbb-utóbb úgyis beleuntok a színjátékba. Esetleg nem lehet, hogy mégis élvezi? Úgy értem, nincs nagy ordítozás, mint a filmekben, de mégis van vmi? Vagy épp ő azt gondolja elélvezésnek. Mindenesetre jó lenne, ha fel tudnád vetni neki a kérdést; fontos lenne, hogy hangsúlyozd, nem vádaskodsz, de te tényleg örömet akarsz neki okozni, és ezért hajlandó is vagy tenni, azonban beszélgetés nélkül ez nem megy. Megértem, hogy nehéz nekirugaszkodni, erőt és kitartást kívánok hozzá :-)

0 6
Elfogadott válasz
Sandi Újonc

#3

több, mint 5 évvel ezelőtt

Sandi: Kedves Iris!

Elsőnek is köszi a tartalmas gondolatok, de hidd el, nem eröltetem a dolgot, elég spontánul csinálom (legalábbis szerintem). Azt nem tudom, hogy pontosan mit kéne kérdeznem és hogyan és mikor, úgy, hogy ne bántsam meg őt. Félek, ha egyből utána kérdezem megbántódik, tudnillik a barátnőm azt mondja, hogy orgazmusa volt, de tisztán látszik, hogy nem igaz. Ennek pusztán fizikai tünetei is vannak és látom is rajta, hogy nem "kielégült"...erőltetettnek érzem a részéről a visszajelzéseket (ezek nem szóbali visszajelzések). Azt is kitapasztaltam, hogy a csiklója nagyon érzékeny, ezért inkább ott izgatom őt és kevésbé vaginálisan. Jajjj...szóval nem egyszerű...:(

0 3
Elfogadott válasz
Iris Haladó

#2

több, mint 5 évvel ezelőtt

Iris: Sztem először is ne ess kétségbe :-) Az meglehetősen nyomasztó, ha a férfi mindenáron azt akarja, hogy a nő elélvezzen. Valóban, ahogy Polecat írta, nem minden nő képes rá; ennek lehetnek fizikai és mentális okai is. Az mindenképp fontos lenne, hogy azt érezze, nem erőlködsz, hanem csak azért csinálsz bármit is, mert szereted, mert szeretnéd, ha bízna benned. Jó lenne a folyamatos visszajelzés, ha valami jó neki, akkor azt jelezné, illetve ha nem jó, azt is, és te megfelelően reagálnál rá. A "My Awkward Sexual Adventure" című filmben például a nő megtanítja a férfit, hogyan lehet egy nőt orálisan kielégíteni. (Kiderül ugyanis, hogy a férfi azt hiszi, jól csinálja, pedig nem.) Szóval nem tudni, hol a "hiba", de mindenképp érdemes róla beszélnetek, igényekről, vágyakról, lehetőségekről...

0 4
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#1

több, mint 5 évvel ezelőtt

Polecat: Nem biztos, hogy önmagadat kell hibáztatnod azért, mert a barátnődnek orgazmus problémái vanak.

Esetleg érdemes lehet kipihatolni, hogy korábban voltak e már ilyen típusú problémái...

Esetleg megkérdezni, hogy amikor maszturbál akkor el tud e menni...

Ezt mindenképp érdemes megkérdeni!

0 1

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!