Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Imádom a pornófilmeket, naponta 5-öt biztos megnézek! Normális?

16 éves vagyok és aggodom, hogy a sok pornó néézéstől nem fogok tudni igazi szexelni, tehát valahogy kiégek mielőtt még oda jutnék.Arról nem is beszélve, hogy minden film nézés után kiverem, de filmenként kétszer is. Az utobbi napokban viszont valahogy a kiverést se kivánom. Aggodok, hogy biztos rendben vane velem minden vagy meleg lettem?

Indította: Aleppo több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Aleppo Újonc

#5

több, mint 7 évvel ezelőtt

Aleppo: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
köszi ravaszdi

0 0
Elfogadott válasz
Aleppo Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Aleppo: nem meleg filmeket nézek, teljesen hetero filmeket nyomatok és nem a nézésétől félek, hogy meleg leszek. Hanem hallani h az ember egyszer csak rájön h meleg meg minden és ettől félek. De nincs bennem meleg érzés, csak sok mindent hallani a tv-ben ezzel kapcsolatban...na mind1, zavaros..

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Mert gondolm buzi s filmeket néz, a filmek orientálódásáról nem írt semmit

0 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: A pornófilm nézéstől hogyan válhatsz meleggé? ez nem teljesen tiszta még nekem :))

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: A pornófilm nézése abszolúte nem probléma. Az se kifejezetten probléma, hogy egy nap 5 filmet is megnézel, inkább azt mondanám, hogy egy egészséges tinédzsernek megfelelő potenciállal rendelkezel. Ezt szerintem felesleges is tovább ragozni.

Az önkielégítés sem probléma, szintén az egészséges, fiatal tinédzser potenciájának számlájára lehet írni.

Ha úgy igazán sokat eszel, akkor nem telítüdik meg a gyomrod egy ideig? Valahogy így lehet ez a sok felgyülemlett maszturbációval is, nem feltétlen probléma, hogy éppen most az elmúlt időkben nem kivánod a dolgot. Nyugi, minden rendben van veled.

0 1

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!