Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Intim kép a neten név nélkül sérti a jogaim?

Felkerült a netre egy bizonyos helyre egy fotó rólam, amin az intim testrészem látható. Nem adtam rá senkinek engedélyt, hogy kitegye a képet, egyáltalán nem is tudtam róla, hogy készült kép. Szerintem ez ebben az esetben sérti a jogaimat. Szóval elég érdekes a szituáció, ilyenkor esetleg tudok perelni vagy hogyan tudom leszedetni a képeket?

Indította: zsuz több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Polecat: mi a pi@#@$#$-ért hagytad, h vki intim fotót csináljon rólad? :)

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Először talán érdemes lenne emailen és postán keresztül írni az oldal üzemeltetőjének, amiben megírod, hogy legyenek kedvesek a jogsértő képet levenni az oldalról mivel te vagy rajta látható. Az oldal üzemeltetőjének se érdeke, hogy jogsértő kép legyen az oldalon, mivel ez határozott véleményem szerint nem jogszerű.

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Szerintem lehetséges perelni, az biztos, hogy a bizonyítás nehézkes, de érdemes megpróbálni.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Persze, elmész a bíróságra és megmutatod az intim testrészedet mi alapján beazonosítják, hogy te voltál! Arra persze figyeljál majd, hogy ugyanaz az intim fazon legyen mint a kép készültének pillanatában. Most komolyan, te hülye vagy?

0 0

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!