Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Karácsonyozni egyedül normális?

Édesanyám még 21 éves koromban hunyt el, édesapám pedig a rákövetkező 3 évben távozott el az élők sorából. Nagyszüleim már korábban meghaltak, mikor én még gyermek voltam. Testvérem sajnos nem született, így szüleim halála után teljes mértékben egyedül maradtam. Több éves depresszió után végre rászántam magamat, hogy megpróbálok pártkeresni és talán majd rálépek a családalapítás útjára is. Megismerkedtem egy férfivel, aki jó 15 évvel idősebb volt nálam és természetesen házas, nekem is csak ennyire lehet szerencsém. A férfi eleinte nem mondta el, hogy van felesége és 3 gyermeke, csak néhány hónap múlva derült ki a turpisság, amikor már egyszerűen nem tudta tovább titkolni a családját. Miután kiderült a dolog, akkorra már halálosan szerelmes voltam belé, így nem tudtam már kijönni ebből a kapcsolatból, pedig tudtam már akkor is, hogy ebből jó nem kerekedhet ki. A férfi hitegetni kezdett, hogy elfog válni a családjától, mert szerelmes belém, csak legyek még türelemmel, mert rendeznie kell az anyagi dolgokat, hogy a felesége ne tudja tőle elvenni mindenét, hogy ne semmize őt ki teljesen. Vártam, vártam, bár tudtam, hogy az egész egy jó nagy becsapás és alapvetően bűnös dolog, de már késő volt. Nekem maradt a hitegetés. A végén kész tények elé állítottam, de akkor is csak hezitált. Számot változtattam és megszakítottam vele minden kapcsolatomat, így tudtam kibújni, elmenekülni a kapcsolatból. Azóta eltelt 2 év és azóta is a teljes depresszióban vagyok a magánytól, a szüleim és egy szerető férfi nélkül. Ez most a 2. karácsony amit teljesen egyedül töltök. Az is lehet, hogy bennem van a hiba, sőtt biztos, de nem tudom mit csináljak, nektek hogy telik a karácsony? Mit javasoltok?

Indította: Max több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
atti Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

atti: Azt hiszem hamarosan én is egyedül fogok karácsonyozni... :(

0 0
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Polecat: Nyitnod kell a világ felé, ismerkedned kell. Sajnos másképp nem megy. Sokaknak van nehéz sorsa, ezzel nem kisebbíteni akarom a Te problémáidat. Sajnos az élet ilyen, nem mindig igazságos vagy "kedves" az emberrel. Emberek közé kell járnod, előbb vagy utóbb meg fogod ismerni azt akivel telhes életet élhetsz.

1 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Elsősorban emberek közé kéne menned szerintem, nem otthon magadba burkolózva lenned. Az írásod alapján pedig nem lehetsz rossz ember. Nincsenek barátaid? Ha nincsenek, akkor tegyél érte hogy legyen, menjél társaságba és próbáljál meg kapcsolatokat, barátságokat teremteni. Ne add fel és az önsajnálat helyett menjál emberek, társaság közé. Javaslom, hogy menjén el egy pszichológushoz is, biztosan tud segíteni.

1 0

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!