Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Kifejezetten helyes pasik miért vannak formátlan, kövér nőkkel?

Nem értem, hogy tényleg jó hapsik mit keresnek molett, dagadt nőkkel. Nem megy a fejembe, hogy egy sportos, jóképű férfi mit szeret egy igénytelen, zsíros tehénen. Miért nem keres egy olyan nőt, aki illik hozzá külsőre is? Nem értem a férfiakat!

Indította: doroti több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Álmoscica Újonc

#6

6 évvel ezelőtt

Álmoscica: Ez számomra is rejtély. Vannak perverz férfiak. Nem igaz, hogy minden dagadt tehén , megfelelőbb szellemi partnerek mint a karcsú nők, jó kedélyű, elfogadja a testét, és szereti a szexet. Én általában rosszindulatú, korlátolt, keserű kövér emberrel találkoztam. Lehet, hogy kisebbségi komplexusa van az adott férfinak, és azért választ ilyen társat magának, vagy nagyon gazdag az adott hölgy.

0 0
Elfogadott válasz
akar Újonc

#5

több, mint 7 évvel ezelőtt

akar: Egy jó tipp: kezdjél el hízókúrázni!4

0 0
Elfogadott válasz
Mézes Újonc

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Mézes: Így jártál, hoppon maradtál, mit foglalkozol vele? Amúgy meg nem mindegy, hogy mit csinál? A lényeg, hogy elhagyott téged, közöd nincs hozzá. A legjobb dolog, ha elfelejted és nem azon filozofálsz, hogy miért éppen ilyen meg olyan nővel jár, akinek a külselye nem egyezik meg a tiéddel.

Az is lehet, hogy szellemileg nem tudtad őt kielégíteni és a másik nő pedig igen. Nem minden a külső, ez egy téves felfogás. A külső és a belső 40-60%-ban számít a belső javára. A kisugárzás szerintem fontosabba csinos külsőnél és a kisugárzást a belsőhöz számít, hiszen belülről jön.

0 0
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Anonym: Ne általánosírsál kedves Doroti. Én például a vékony nőkért élek-halok!

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: A csontos nőknél nincsen rosszabb, nincs mit fogni rajtuk, nem természetes a külsejük. A testük már ránézésre is egészségtelen, a lábuk ahogy egy szép O betűt formál kifejzetten abnormális. Egy nő inkább legyen húsosabb, teltebb, sokkal szexibb és kívánatosabb.

1 0
Elfogadott válasz
Still Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Still: Ha jól gondolom valami szerelmi csalódáson lehetsz túl és helyetted inkább egy kövérebb nővel jött össze a barátod. Nem kell általánosítani, hidd el nem minden férfi szereti a telt nőket. Magam részéről inkább a vékony, dekoratív, csinos nőket szeretem, engem abszolúte nem izgatnak a kövér nők.

0 0

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!