Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Létezik óvszerallergia? Folyton kiütést kapok

Több óvszert is szoktunk használni, mindenféle márkát, de most rááltunk az egyikre és kiütéseket kaptam tőle. Az érdekes az, hogy néhány napja nem használtuk, azóta meg eltünnek a kiütések. Létezik tényleg olyan condom ami allergiát okoz?

Indította: Fatime több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Természetesen kétezik gumi allergia, a népességben sajnos egyre gyakrabban fordul elő a latex (gumi) allergia, ami bármitől kialakulhat már gyermekkorban. Ha tényleg azt látjátok, hogy piros kiütések vannak folyton az együttléteket követően, akkor nagy valószínűséggel tényleg latex allegriátok van. Van több féle olyan óvszer, ami nem tartalmax latexet, például a poliruetánból vagy a báránybőrből készült óvszerek. Alternatív megoldás lehet az is, ha a hölgy fogamzásgátlót szed, persze ez csak akkor megoldás, mivel nem véd a vírusos fertőzésektől, ha nem változtatjátok a partnereiteket, tehát hűségesek vagytok egymáshoz. :)

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: Most már pedig gyártanak olyan gumikat is, amik nem latex alapúak, éppen ezért biztos, hogy nem okos kiütéseket. Vélhetően az általatok használt óvszer latex anyagból volt, ami tény, hogy allergiát is okozhat sajnos. Javaslom vegyetek drágább, de minőségibb óvszereket.

0 1

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!