Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Menstruációs zavarok például görcsös és igen gyakori menstruáció kezelése homeopátivával mennyi megoldható?

Régóta szenvedek menstruációs görcstől, fájdalmaktól, az alhasam folyton görcsöl menzesz idején, de gyakran puffadásom is van. Lényegében már az összes menstruációs probléma előfordult nálam, csak mid nagyon gyakran. Több féle gyógyszert is kipróbáltam már, de egyik sem segített. Hallottam, hogy homeopátiás kezelés állítólag nagy hatékony, de már ebbe se merek bízni. Nektek van tapasztalat homeopátiás kezelésre?

Indította: Lepason több, mint 6 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#3

több, mint 6 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Homeopátiás kezelésben nem hiszek, nekem több ismerősöm panaszkodott, hogy sokat fizetett ezekre a homeo cuccokra, aztán meg a nagy semmi nem történt, szal én alapből kihagytam.

0 0
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#2

több, mint 6 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Hidd el nekem, a homeopátia egy óriási kamu. Hatalmas nagy átverés. Semmi, de semmi sem igaz belőle. A homeopátia azt állítja, hogy ha kihígítanak egy molekulát, akár millószorosára vagy milliárdszorosára akkor a víznek valamiféle memória hatásának köszönhetően az még hatásos lesz.

Nézz utána akár a youtube-on a homeopátiban szó szerint olyan arányú a kihigítása egy anyagnak, mintha a balatnba csöppemtenél szemcseppentővel egyetlen cseppet. Majd egy random másik pontjáról vennél mintát a tónak, és abban állítólag benne lesz az anyagod. Vicc az egész.

Menstruációs fájdalmakhoz vagy görcsökhöz egyszerűen görcsoldóra van szükség, ezt az orvos fel fogja írni neked minden további nélkül.

0 1
Elfogadott válasz
Slop Újonc

#1

több, mint 6 évvel ezelőtt

Slop: Én csak annyit tudok a homeopátiás kezelésről, hogy nagyon költséges az ára a "gyógyszereknek" amiket adnak, pontosabban ők ezeket cseppeknek hívják.

Hogy mennyire hatékony ezt nehéz meghatározni, a feleségem és Én kipróbáltuk a homeopátiás kezelést gyermek nemzés, megtermékenyítés esélyének növelésére, mivel már hosszú évek óta siekrtelenül lombikolunk.

A mi esetünkben az egyik leghíresebb prominens homeopátiás professzorral találkoztunk, akin sajnos látszott, hogy a saját mondókáján, történetén és a pénzen kívül semmi nem érdekel. Az első találkozásnál már 60.000 forintot kellett neki fizetni, cserébe órákon át hallgattuk a történelmi és filozófiai értekezését a homeopátiáról, majd a végén gyorsan megvizsgálta az energiáinkat eladott további 30.000 forint értékben "cseppeket" és kész is voltunk.

Ettől függetlenül lehet, hogy másnak jó tapasztalatai vannak, számomra nagy csalódás volt..

0 1

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!