Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Menstruációs zavarok például görcsös és igen gyakori menstruáció kezelése homeopátivával mennyi megoldható?

Régóta szenvedek menstruációs görcstől, fájdalmaktól, az alhasam folyton görcsöl menzesz idején, de gyakran puffadásom is van. Lényegében már az összes menstruációs probléma előfordult nálam, csak mid nagyon gyakran. Több féle gyógyszert is kipróbáltam már, de egyik sem segített. Hallottam, hogy homeopátiás kezelés állítólag nagy hatékony, de már ebbe se merek bízni. Nektek van tapasztalat homeopátiás kezelésre?

Indította: Lepason majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Homeopátiás kezelésben nem hiszek, nekem több ismerősöm panaszkodott, hogy sokat fizetett ezekre a homeo cuccokra, aztán meg a nagy semmi nem történt, szal én alapből kihagytam.

0 0
Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

ancsimacsek: Hidd el nekem, a homeopátia egy óriási kamu. Hatalmas nagy átverés. Semmi, de semmi sem igaz belőle. A homeopátia azt állítja, hogy ha kihígítanak egy molekulát, akár millószorosára vagy milliárdszorosára akkor a víznek valamiféle memória hatásának köszönhetően az még hatásos lesz.

Nézz utána akár a youtube-on a homeopátiban szó szerint olyan arányú a kihigítása egy anyagnak, mintha a balatnba csöppemtenél szemcseppentővel egyetlen cseppet. Majd egy random másik pontjáról vennél mintát a tónak, és abban állítólag benne lesz az anyagod. Vicc az egész.

Menstruációs fájdalmakhoz vagy görcsökhöz egyszerűen görcsoldóra van szükség, ezt az orvos fel fogja írni neked minden további nélkül.

0 1
Elfogadott válasz
Slop Újonc

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Slop: Én csak annyit tudok a homeopátiás kezelésről, hogy nagyon költséges az ára a "gyógyszereknek" amiket adnak, pontosabban ők ezeket cseppeknek hívják.

Hogy mennyire hatékony ezt nehéz meghatározni, a feleségem és Én kipróbáltuk a homeopátiás kezelést gyermek nemzés, megtermékenyítés esélyének növelésére, mivel már hosszú évek óta siekrtelenül lombikolunk.

A mi esetünkben az egyik leghíresebb prominens homeopátiás professzorral találkoztunk, akin sajnos látszott, hogy a saját mondókáján, történetén és a pénzen kívül semmi nem érdekel. Az első találkozásnál már 60.000 forintot kellett neki fizetni, cserébe órákon át hallgattuk a történelmi és filozófiai értekezését a homeopátiáról, majd a végén gyorsan megvizsgálta az energiáinkat eladott további 30.000 forint értékben "cseppeket" és kész is voltunk.

Ettől függetlenül lehet, hogy másnak jó tapasztalatai vannak, számomra nagy csalódás volt..

0 1

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!