Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Mikor lesz kislány mikor kisfiú gyermek?

Lezárt kérdés

Ha nő van alúl férfi felül kislány lesz?És ha fordított pózban szexelnek meg kisfiú?Mitől függ a természetes nem választás?

Indította: Anonym majdnem 8 évvel ezelőtt

Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: Válasz a(z) #2 hozzászólásra:
Semmi ilyesmi nem befolyásolja a gyerekt nemét. Teljesen véletlen, 50-50% esély. Attól függ, hogy X vagy Y nemi kromoszómát hordozó spermium jut e be a petesejtbe.

0 1
Elfogadott válasz
Anonym Újonc

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Anonym: Válasz a(z) #1 hozzászólásra:
Lehet rajta nevetni,rosszúl kérdeztem mi az ami befolyásol abban hogy kislány vagy kisfiú lesz?
Akár hő azaz ha meleg akor inkább kisfiú hidegebb kislány vagy étkezés savas nem savas lúgos vagy éppen semleges bázisú hatások.

0 1
Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Polecat: :))) Hát ezen nagyon jót nevettem!!! Óriási baromság. Akárhogy szexeltek is, 50-50% eséllyel lesz vagy fiú vagy lány.

0 1

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!