Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Minden nap, állandóan füstös az alsógatyám, pedig nagyon figyelek mindenre! Más tapasztalat?

Normálisan eszek, iszok, tisztálkodok, szellentek, mégis nap végére csíkos lesz az alsógatyám folyamatosan. Egyszerűen nem értem, rettenetesen bosszantó! Mielőtt még jönnének a nagy szövegek, hogy nem tanuljak meg segget törölni, közlöm, hogy tudok és intim törtlőkendőt is használok mellé! Nem értem egyszerűen, másoknak is van hasonló tapasztalata?

Indította: Tikti több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
andras321 Haladó

#8

több, mint 7 évvel ezelőtt

andras321: egy szó: fürdés :)

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#7

több, mint 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Már ne is haragudj, de ennél undorítóbb dolgot már nagyon rég nem hallottam... Miért csinálsz ilyeneket, miért nem tudsz az alapvetű higiéniára odafigyelni? Nem nagy dolog minden nap letussolni, hidd el...

0 0
Elfogadott válasz
Alida Újonc

#6

több, mint 7 évvel ezelőtt

Alida: Nekem nőként elég visszataszító, ha egy férfi alsógatyája kakás. MOndjuk képzeld el, hogy szex előtt leveszed a gatyád és ott csüng egy kaka darab, hát elég gusztustalan..brrrrr

0 0
Elfogadott válasz
Tikti Újonc

#5

több, mint 7 évvel ezelőtt

Tikti: Válasz a(z) #4 hozzászólásra:
Igazi hülye vagy, teljesen félreérted az egészet. Egyrészt nem arról van szó, hogy "beszartam", hanem nagyon picit barnás lesz estére (!) az alsógatyám! Nem vagyok se igénytelen, se pszichés gondozásra szoruló..Tutajos köszi a választ..

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#4

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Válasz a(z) #3 hozzászólásra:
Ki ne találd már, hogy a szaros alsógatya az normális???!!!! Nyilván ezt mondja egy beszart ember, aki a másik beszart haverját védi. Igenis nem normális az, ha valaki egész álló nap szaros alsógatyában járkál ide-oda a legnagyobb nyugalomban. Basszus, ott komoly higiénikus gondok on kívül súlyos pszichés problémák is vannak! Ébresztő emberek!

0 1
Elfogadott válasz
Tutajos Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Tutajos: Nekem is néha bizonyos vonalkódos lesz a gatya egy-egy nyári, izzasztó, kemény nap után. Pedig hidjétek el, tökéletesen szárazra és tisztára törlöm a valagamat, de néha csinálhatsz bármit, akkor is olyan lesz a gatya. Aki azt mondja, hogy neki soha nem volt barna foltos az alsógatyája az egyszerűen hazudik, ez valamilyen szinten természetes velejárója, hogy ritkán-ritkán bizony megtörténik, ez az igazság.

0 2
Elfogadott válasz
Gyalogos Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Gyalogos: Az egyszerű seggtörlés is segíthet, hány éves vagy, hogy még mindíg nem tudsz segget törölni? Fentről lefelé egészen addig, amíg nem lesz láthatóan tiszta a toilette papír, majd fordítva is megcsinálod a műveletet, egészen mélyen is. Amikor azt látod, hogy tiszta a WC papír, nos akkor még nedves WC papírral vagy zsebkendővel szintén áttörölheted az ánuskádat a biztonság kedvéért. No, így kell valahogy egy segget kitörölni. Aranyered esetleg van? Az bizony nehezíthet a dolgokon.

0 3
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Magyarul összeszarod az alsógatyádat, tehát folyamatosan beszarsz napközben. Elég súlyos a probléma. A kaki folt elkerülésére az első ötlet az nagyon egyszerű mossál segget szarás után és nem hagy foltot. A második tipp, hogy kitágult az ánuszod és ezért esik némi kakika a gatyába. A harmadik tipp, hogy folyton fingasz, ami szintén lökhet, préselhet ki némi szart a gyatyeszba. Ez esetben változtatni kéne az étrendeden vagy a szexuális szokásokon, pl.: ne te legyél a lány.
Gondolt át a tanácsaimat, melyek segítségével a nagy barna medve kellemetlen hatásait kiküszöbölheted.

0 3

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!