Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Mostanában veszítettem el a szüzességemet és nem fájt! Ez normális?

Tegnap veszítettem el végre a szüzességemet és teljesen okés volt minden. Simán betette, kivette meg minden. Nem is fájt, pedig minden barátnőm arról panaszkodott, hogy vérzett nekik meg fájt meg minden. Nálam meg semmi, ez nem baj? Vagy lehet, hogy ennyire tág vagyok? egyáltalán a szextől tágulok még jobban?

Indította: szűzlány több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
kukinuni Újonc

#4

több, mint 5 évvel ezelőtt

kukinuni: Amikor átszakad a szűzhártya akkor kicsit fájni , szúrni fog de a fájdalom mértéke attól változik h. Higy vagy felizgatva ha nagyon fel vagy izgulva akkor alig fog fájni :) sok sikert ( jah és kicsit vérezni is fog) :))

0 0
Elfogadott válasz
füzesitimi Újonc

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

füzesitimi: Biztos vagy abban, hogy ez volt az első alkalom...?

0 0
Elfogadott válasz
Fatime Újonc

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Fatime: Nyugi, tők jól jártál, add meg a pasi számát, én egyelőre még csak készülök a szüzességem elvesztésére. Én is rengeteg rosszatt hallottam az egészről, áááááááááááááá. utálom az egészet, már minden osztálytársam elvesztette...grrr

0 0
Elfogadott válasz
Hanna Újonc

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Hanna: Teljesen normális és egészséges ha nem fáj az első együttlét. A legtöbb esetben fáj, de ez függ a partnertől is, hogy mennyire figyel oda, mennyire óvatos a behatolásnál és függ attól is, hogy mennyire vagy szűk. Neked szerencséd volt :)

Nem vagy "ennyire tág", jó partnered volt és nem rendelkezel szűkebb vaginával mint az átlag.

A szextől nem tágulsz jelentősen, valamellyest igen, de ettől nem kell félnek.

0 0

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!