Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szülés után mikor lehet ismét szexelni, nemiéletet élni?

A témával kapcsolatban kicsit zavarban vagyok, mivel nem tudom, hogy szülés után mennyi idővel lehet "biztonságosan" szexelni ismét. 4 hetes várandós vagyok és mind a ketten a párommal szexmániások vagyunk, egyszerűen nem tudjuk elképzelni az életet napi együttlét nélkül. Több barátnőm tapasztalta azt, hogy szülés előtt és után néhány hónapig nem volt szexuális vágya, de ez ránk "sajnos" nem igaz, ha lehet ilyet mondani, még inkább kívánjuk egymást.:) Azt viszont nem tudjuk, hogy lehet-e szeretkezni szülés után vagy sem, a dokit nem kérdezem meg, mert cikinek érzem a kérdést. Előre is köszi mindenkinek a választ, válaszokat.

Indította: Iriszke több, mint 4 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#3

több, mint 4 évvel ezelőtt

Polecat: Tudod én nem vagyok sem nő, sem házas, bár apuka remélem leszek egyszer, szóval bocsi ha tapasztalat híján osztom az észt. Viszont úgy gondolom, hogy hihetetlen és gáz az, h lesz egy gyereketek, róla kellene szóljon minden, az ő egészségéről, az ő életéről, az ő jövőjéről és akkor azzal jössz vagy jöttök, hogy dejólenne keffenteni egyet. Nem is értem, ennyi önkontroll ne legyen? Vagy ennyire nagy a libidó? Midenesetre nekem elég furcsa és erősen kamuszagú a sztori, ugyanis én is úgy tudom, hogy ilyenkor lazán elmegy a nemi vágy egy jóidőre. Aztán persze visszajön, de addig is.... Szóval nem értem... De persze lehet, hogy csak én vagyok túlzottan maradi, nem tudom.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 4 évvel ezelőtt

Intima: A tapasztalat az, hogy az első 6 hétben nem igazán lehet szexuális életet élni szülés után, fontos, hogy a placenta helye rendben begyógyuljon. Ez teljesen egyedi alapvetően, hogy kinek mikor gyógyul be. Ha fáj, akkor viszont nyugodtan maszturbálhatsz is vagy akár a partnered is segíthet benne, persze csak óvatosan, finoman. :) Az viszont mindenképpen pozitív, hogy a nemi vágyatok nem lankad, mert a szülés után sok nőnek lankad a vágya.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 4 évvel ezelőtt

Ravaszdi: A szex az sohasem árt ez alap! Az orgazmus és egymás testének élvezete minden esebten csak örömet okoz és pozitív lehet!

0 0

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!