Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Szülés után mikor lehet ismét szexelni, nemiéletet élni?

A témával kapcsolatban kicsit zavarban vagyok, mivel nem tudom, hogy szülés után mennyi idővel lehet "biztonságosan" szexelni ismét. 4 hetes várandós vagyok és mind a ketten a párommal szexmániások vagyunk, egyszerűen nem tudjuk elképzelni az életet napi együttlét nélkül. Több barátnőm tapasztalta azt, hogy szülés előtt és után néhány hónapig nem volt szexuális vágya, de ez ránk "sajnos" nem igaz, ha lehet ilyet mondani, még inkább kívánjuk egymást.:) Azt viszont nem tudjuk, hogy lehet-e szeretkezni szülés után vagy sem, a dokit nem kérdezem meg, mert cikinek érzem a kérdést. Előre is köszi mindenkinek a választ, válaszokat.

Indította: Iriszke több, mint 7 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Polecat Rutinos

#3

több, mint 7 évvel ezelőtt

Polecat: Tudod én nem vagyok sem nő, sem házas, bár apuka remélem leszek egyszer, szóval bocsi ha tapasztalat híján osztom az észt. Viszont úgy gondolom, hogy hihetetlen és gáz az, h lesz egy gyereketek, róla kellene szóljon minden, az ő egészségéről, az ő életéről, az ő jövőjéről és akkor azzal jössz vagy jöttök, hogy dejólenne keffenteni egyet. Nem is értem, ennyi önkontroll ne legyen? Vagy ennyire nagy a libidó? Midenesetre nekem elég furcsa és erősen kamuszagú a sztori, ugyanis én is úgy tudom, hogy ilyenkor lazán elmegy a nemi vágy egy jóidőre. Aztán persze visszajön, de addig is.... Szóval nem értem... De persze lehet, hogy csak én vagyok túlzottan maradi, nem tudom.

0 0
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#2

több, mint 7 évvel ezelőtt

Intima: A tapasztalat az, hogy az első 6 hétben nem igazán lehet szexuális életet élni szülés után, fontos, hogy a placenta helye rendben begyógyuljon. Ez teljesen egyedi alapvetően, hogy kinek mikor gyógyul be. Ha fáj, akkor viszont nyugodtan maszturbálhatsz is vagy akár a partnered is segíthet benne, persze csak óvatosan, finoman. :) Az viszont mindenképpen pozitív, hogy a nemi vágyatok nem lankad, mert a szülés után sok nőnek lankad a vágya.

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

több, mint 7 évvel ezelőtt

Ravaszdi: A szex az sohasem árt ez alap! Az orgazmus és egymás testének élvezete minden esebten csak örömet okoz és pozitív lehet!

0 0

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!