Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

Felvilágosítás egy tinédzser számára mi a legjobb taktika? tippek?

A szüleim rámtestálták a felvilágosítás feladatát az öcsémmel kapcsolatban, ezért lenne szükségem tippekre, taktikára . Őszintén szólva gözöm sincs, hogy pontosan mit vagy miket mondjak az öcsémnek a szexel kapcsolatban. Egyáltalán azt sem tudom, hogy hol is kezdjem el neki. A szüleim állítólag észrevették, hogy az öcsém a számítógépen nézegetett pornó oldalakat illetve egy alkalommal rányitották az ajtót amikor önkielégített. Szóval lebukott az öcskös. Ezt követően apu megkért, hogy inkább én világosítsam fel az öcsémet, mert én úgy is közelebb állok korban hozzá meg amúgy is a példaképe vagyok. Nem örültem a feladatnak, már napok óta habozok, hogy mit csináljak, hogy miképpen fogják hozzá a beavatásnak. Ha van valakinek jó ötlete vagy tapasztalata, hogy mi a megfelelő felvilágosító szöveg, akkor kérlek írd meg.

Indította: Noni majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
ancsimacsek Rutinos

#5

majdnem 5 évvel ezelőtt

ancsimacsek: A legfontosabb az, hogy ne misztifikáld túl a fejében a dolgot. A szexhez való viszonyt teljesen el lehet rontani pusztán szavakkal is, rossz megfogalmazással, hülye megközelítéssel. Nem is vagyok annyira biztos abban, hogy bármiféle "beavatásra" ténylegesen szükség van. Nem jó semmiképpen sem azt a tudatot kialakítani benne, hogy a pornónézés valamiféle bűnös dolog, hiszen egyáltalán nem az. Szóval take it easy, nem kell aggódni, minden megy a maga útján, minden meg fog oldódni magától!

0 2
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#4

majdnem 5 évvel ezelőtt

Intima: Ha az öcséd nyilt személyiség, fogékony a dolgokra, akkor nyugodtan ültesd le 1 órára és tisztán, nyiltan beszéljél neki arról, hogy mi t is jelent a férfi és a nő közötti kapcsolat. Ezután beszélhetsz neki a szüzességed elvesztéséről, élményeidről, tapasztalatodról. Ha fogja a dolgokat, akkor nyugodtan áttérhetsz arra, hogy mit szeret egy nő és mit nem. Szerintem nyugodtan felvilágosíthatod te is őt, nem kellenek ehhez feltétlen a szülők, szerintem,...

0 2
Elfogadott válasz
akar Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

akar: Az a baj, hogy 18 évesen szerintem te se vagy teljes mértékben felvilágosulva. Ennyi idősen egyszerűen nem lehet annyi tapasztalatod, mint amennyi egy 30-40 éves embernek, mint a szüleidnek gondolom. Én is azon az állásponton vagyok, hogy ez a szüleid dolga.

1 2
Elfogadott válasz
Noni Újonc

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Noni: Én 18 éves vagyok, az öcsém meg 11 éves. Nem tudom, hogy mennyire nem az én feladatom, de az biztos, hogy velem szerintem bizalmasabb az ilyen intim jellegű témában.

0 3
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: Szerintem ez nem a te feladatod, hanem a nagy okos szüleidé. Miért neked kell felvilágosítani az öcsédet? Egyáltalán te hány éves vagy??? Javaslom, hogy beszéljél a szüleiddel és magyarázd meg nekik, hogy ez az ő kötelességük. vicc

0 4

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!