Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A szerelemnek tényleg múlnia kell mindenképpen? Megcsömörlés

Hét éve élek együtt a feleségemmel szerelemben, mégis erősen úgy érzem, hogy a kapcsolatunk megcsömörlött, kiégett. A szerelem fogalma úgí érzem, hogy megváltozott, már nem az égő, erős, mindent átütő vágynak érzem, hanem egy erős barátságnak, ha kicsit dúrvábban fogalmaznék, akkor egy jó barát, akit megtűr az ember maga körül. Már nem izgalmasak a találkozások, már nem várom, hogy lássam, már nem tobzódok a vágytól, hogy a közelében legyek. Már inkább elalszok szépen nyugalomban este a TV előtt, mintsem, hogy a bugyijába nyúljak. Pontosabban már arra is "lusta" vagyok, hogy elkezdjem a pettinget. Ha szexuális ingert érzek, akkor inkább gyorsan a lányegre térek és utána csak azon jár a fejem, hogy mielőbb aludjunk, hogy reggel ne keljek fel fáradtan. Minta férjnek mondanak, akik nem ismernek igazán, pedig a valóság, a hétkönapok nagyon nem gondolom, hogy minta lenne, inkább egy megalkuvás az élettel. "Jó ez így" vagy "más se lenne jobb" esetleg "őt már ismerem legalább" és hasonló magyarázatok, amikkel áltatom magamat nap mint nap. A valóságban pedig egy megalkuvás a kevésbé rosszal, de közel se jóval..

Indította: Terki majdnem 5 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Still Újonc

#3

majdnem 5 évvel ezelőtt

Still: Ennyi év után bizony nem csoda, hogy ha kérdéseid merülnek fel a szerelemmel kapcsolatban. Bizony tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon is általános probléma a hosszú távú kapcsolatolban.

Intimával egyétertek igen, mindenképpen a türelem, szeretet, megértés és legfőképpen a törődés és odafigyelés az amivel ezen javítani lehet, no meg a közös programok. A közös élmények, kalandok azok, amikkel a kapcsolatodat valós tartalommal tudod feltölteni. Sajnos nem megszokott, hogy az emberek beszélgetnek egymással, inkább elmennek egymás mellett és nem foglalkoznak a másikkal, csak felszínesen. Inkább nézegetik a facebook-ot, chat-elnek, játszanak a számítógépen mintsem, hogy a másiktól megkérdezzék úgy igazán őszintén, hogy mi is van vele. De tartalommal és nem csak úgy félvárról.

Nem stílus és sikk már a másikat megölelni, inkább csak "huge" olni vagy like olni őt. No, ezen kéne változtatni...

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

majdnem 5 évvel ezelőtt

Ravaszdi: CSak, hogy egy klasszikust idézzek, a "szerelemnek múlnia kell.." :)

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

majdnem 5 évvel ezelőtt

Intima: Határozott véleményem, hogy az odafigyelés és a szeretet mindenre gyógyír lehet. Ne írd le ezt a kapcsolatot, ha már ennyi évet beletettél. Próbáljál meg közös programokat összehozni, ahol lehetőleg csak ketten vagytok és minél több figyelmet a párod felé fordítani. A szerelem egy érdekes dolog, amit folyamatosan gondozni és ápolni kell. Nem hanyagolhatod el, nem felejtheted el, hogy foglalkoznod kell vele. Ha nem csak a hétköznapi verklit nyomod, akkor igenis boldog párkapcsolatban tudsz ismét élni.

0 2

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
A nemi betegségek lelki következményei Sep 08.

Írta: Lázár Gergely

Miért sikeresek a swinger klubok? Augusztus 14.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Szexi a leszbikusság? Július 16.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – Nekik nehezebb a ... Július 01.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Homoszexualitás és társkeresés – nekik nehezebb a ... Június 10.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

A nyár és a párkeresés kapcsolatáról Május 20.

Írta: Lázár Gergely – szexológus tanácsadó

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
,,,


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!