Főoldal Találd meg a választ a téged érdeklő kérdésre vagy témára!

A szerelemnek tényleg múlnia kell mindenképpen? Megcsömörlés

Hét éve élek együtt a feleségemmel szerelemben, mégis erősen úgy érzem, hogy a kapcsolatunk megcsömörlött, kiégett. A szerelem fogalma úgí érzem, hogy megváltozott, már nem az égő, erős, mindent átütő vágynak érzem, hanem egy erős barátságnak, ha kicsit dúrvábban fogalmaznék, akkor egy jó barát, akit megtűr az ember maga körül. Már nem izgalmasak a találkozások, már nem várom, hogy lássam, már nem tobzódok a vágytól, hogy a közelében legyek. Már inkább elalszok szépen nyugalomban este a TV előtt, mintsem, hogy a bugyijába nyúljak. Pontosabban már arra is "lusta" vagyok, hogy elkezdjem a pettinget. Ha szexuális ingert érzek, akkor inkább gyorsan a lányegre térek és utána csak azon jár a fejem, hogy mielőbb aludjunk, hogy reggel ne keljek fel fáradtan. Minta férjnek mondanak, akik nem ismernek igazán, pedig a valóság, a hétkönapok nagyon nem gondolom, hogy minta lenne, inkább egy megalkuvás az élettel. "Jó ez így" vagy "más se lenne jobb" esetleg "őt már ismerem legalább" és hasonló magyarázatok, amikkel áltatom magamat nap mint nap. A valóságban pedig egy megalkuvás a kevésbé rosszal, de közel se jóval..

Indította: Terki majdnem 8 évvel ezelőtt

A válasz írásához kérlek lépj be!


Mások ezt mondják:

Elfogadott válasz
Still Újonc

#3

majdnem 8 évvel ezelőtt

Still: Ennyi év után bizony nem csoda, hogy ha kérdéseid merülnek fel a szerelemmel kapcsolatban. Bizony tapasztalatból mondom, hogy ez nagyon is általános probléma a hosszú távú kapcsolatolban.

Intimával egyétertek igen, mindenképpen a türelem, szeretet, megértés és legfőképpen a törődés és odafigyelés az amivel ezen javítani lehet, no meg a közös programok. A közös élmények, kalandok azok, amikkel a kapcsolatodat valós tartalommal tudod feltölteni. Sajnos nem megszokott, hogy az emberek beszélgetnek egymással, inkább elmennek egymás mellett és nem foglalkoznak a másikkal, csak felszínesen. Inkább nézegetik a facebook-ot, chat-elnek, játszanak a számítógépen mintsem, hogy a másiktól megkérdezzék úgy igazán őszintén, hogy mi is van vele. De tartalommal és nem csak úgy félvárról.

Nem stílus és sikk már a másikat megölelni, inkább csak "huge" olni vagy like olni őt. No, ezen kéne változtatni...

0 0
Elfogadott válasz
Ravaszdi Rutinos

#2

majdnem 8 évvel ezelőtt

Ravaszdi: CSak, hogy egy klasszikust idézzek, a "szerelemnek múlnia kell.." :)

0 1
Elfogadott válasz
Intima Rutinos

#1

majdnem 8 évvel ezelőtt

Intima: Határozott véleményem, hogy az odafigyelés és a szeretet mindenre gyógyír lehet. Ne írd le ezt a kapcsolatot, ha már ennyi évet beletettél. Próbáljál meg közös programokat összehozni, ahol lehetőleg csak ketten vagytok és minél több figyelmet a párod felé fordítani. A szerelem egy érdekes dolog, amit folyamatosan gondozni és ápolni kell. Nem hanyagolhatod el, nem felejtheted el, hogy foglalkoznod kell vele. Ha nem csak a hétköznapi verklit nyomod, akkor igenis boldog párkapcsolatban tudsz ismét élni.

0 2

Hasonló kérdések

Minden ami intim!

Általános kérdésed van szex vagy intim témával kapcsolatban? Indíts saját kérdést, kérj tanácsot tapasztaltabb személyektől, tanulj mások hibájából!


Hirdetés

Friss cikkek
Karácsonyra készülődve December 19.

Értsük meg a karácsony valódi értékét és jelentését, jelentőségét. Mélyedjünk el magunkban, tekintsünk másképp a környezetünkre.

10 fétis, amitől eldobod az agyad November 22.

Sokat hallhatunk a fétisekről, azonban ez a lista minden képzeleten túlmutat.

Az uszodaszemölcsről November 20.

Télen sokan előszeretettel látogatnak el egy-egy fürdőbe, szerencsére Budapesten és az ország számos pontján gyógyfürdők és uszodá...

Az anális szex veszélyei November 19.

Sokan szeretnék kipróbálni az anális szexet, viszont nagyon kevesen vannak tisztában a veszélyeivel....

Felfázások a hideg beköszöntével November 18.

Beköszöntött a hideg időjárás, éppen ezért mostantól fokozottabban kell odafigyelnie mindenkinek, különösen a hölgyeknek arra, hog...

Szexjátékok karácsonyra November 16.

Ugyan még van pár hét karácsonyig, mégis idejében el kell kezdenie ajándékok után néznie annak, aki nem szeretne hatalmas tömegben...

Top 20
válaszadó
Friss top
témák
Intim kategória kérdések
Intim Kérdés, ahol nincsenek tabuk, ahol bármit megkérdezhetsz! Tedd fel intim kérdéseid név nélkül, a közösség segít, mindannyiunk tapasztalatán keresztül kaphatsz választ intim kérdéseidre! Legyen szó akár terhességről, akár nemi betegségekről, akár bármi másról a szexualitás kapcsán, örömmel segítünk egymásnak! Az orvosi szakvéleményét soha, semmilyen körülmények között nem helyettesítheti egy választ, amit nálunk kaptál, oldalunk célja a tapasztalatmegosztás! Kérdezz bármit, ami a szexhez, szexualitáshoz kötődik, a közösség válaszol! Párok, maszturbáció, önkielégítés, női szex, férfi szex, homoszexualitás, biszexualitás, transzszexualitás, szex eszközök, meddőség, nemi betegség, szex tabuk, intim divat, nálunk mindenre választ találsz! 

Intim Kérdés - intimkerdes.hu 2013-2018


Elfelejtett jelszó kérése

A regisztráció sikeres! Emailben elküldtük az aktíváló linket!